Σάββατο 25 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΕΘΝΙΚΗΣ
Αυλαία σήμερα με τρία παιχνίδια

Να μη χρησιμοποιήσει τον Ριβάλντο σκέφτεται ο Μπάγεβιτς, ενόψει Λίβερπουλ

Sportidea

Να μη χρησιμοποιήσει τον Ριβάλντο σκέφτεται ο Μπάγεβιτς, ενόψει Λίβερπουλ
Με τρία παιχνίδια ανοίγει σήμερα η αυλαία της 2ης αγωνιστικής, στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής στο ποδόσφαιρο, η οποία θα ολοκληρωθεί αύριο με τη διεξαγωγή άλλων πέντε. Ο Ολυμπιακός θ' αντιμετωπίσει στο Χαριλάου τον Αρη, με τον Μπάγεβιτς να ελπίζει ότι οι παίχτες του θα είναι συγκεντρωμένοι σ' αυτόν τον αγώνα και δε θα σκέπτονται τον επόμενο με τη Λίβερπουλ. Ενδεχόμενο που εγκυμονεί κινδύνους για «στραβοπάτημα». Από την πλευρά του ο Αρης προσβλέπει σε μια αξιοπρεπή εμφάνιση και περιμένει να εκμεταλλευτεί πιθανή υποτίμησή του από τους «κόκκινους». Θ' απουσιάσουν σίγουρα οι Τζόρτζεβιτς, Πατσατζόγλου, Γεωργάτος, Σούρερ, Ντακόλ, Κουλουχέρης, ενώ ίσως να μη χρησιμοποιηθεί και ο Ριβάλντο. Ο Χατζάρας δεν υπολογίζει τους Μουράφσκι, Γεωργιάδη, Μωυσιάδη, Δέλλιο.

Ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη. Οι γηπεδούχοι θέλουν φυσικά καλή απόδοση και νίκη, στο μυαλό πάντως υπάρχει και η αναμέτρηση με την Αϊντχόβεν (Τετάρτη) για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό, ελπίζουν οι ακρίτες, να λειτουργήσει ανασταλτικά για τους «τριφυλλοφόρους» και έτσι αυτοί να καταφέρουν ν' αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα. Ο Σουμ - πέρα από τη γνωστή τριάδα των Ολισαντέμπε, Σανμαρτεάν, Ζουτάουτας, που δε θ' αγωνιστεί - θα πραγματοποιήσει αλλαγές στην 11άδα με στόχο να προφυλάξει ή να ξεκουράσει κάποιους παίχτες. Από την πλευρά του ο Μαντζουράκης δεν υπολογίζει τους Λουτσιάνο, Παπαδόπουλο, Κονσταντί.

Το πλήρες πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: Αρης - Ολυμπιακός (16:45, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), Ηρακλής - Χαλκηδόνα (18:00, ΑΛΦΑ), Παναθηναϊκός - Ξάνθη (21:00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ). ΚΥΡΙΑΚΗ: Ιωνικός - Απόλλων Καλαμαριάς, Καλλιθέα - Εργοτέλης (16:45), ΟΦΗ - Αιγάλεω (18:30, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), Πανιώνιος - ΠΑΟΚ (19:00, ΑΛΦΑ), ΑΕΚ - Κέρκυρα (21:00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ).

Β' ΕΘΝΙΚΗ

Αύριο διεξάγεται η δεύτερη αγωνιστική. Το πρόγραμμα έχει ως εξής (ώρα έναρξης 16:45): Πατραϊκός - Ηλυσιακός, Ποσειδών ΝΠ - Απόλλων Σ., Ατρόμητος - Καστοριά, Λεβαδειακός - Πανηλειακός, Κασσάνδρα - Προοδευτική, Νίκη Βόλου - Πανσερραϊκός, Εθνικός Αστέρας - Λάρισα. Δε θα γίνει η αναμέτρηση Καλαμάτας - Ακράτητου αφού η ομάδα των Ανω Λιοσίων έχει τιμωρηθεί (για την υπόθεση με τα μολυσμένα νερά). Μάλιστα χτες απορρίφθηκε η προσφυγή κατά της πρωτόδικης απόφασης, άρα η μηνιαία ποινή αποκλεισμού από κάθε δραστηριότητα, υφίσταται. Ετσι ο Ακράτητος θα χάσει «στα χαρτιά» και τα παιχνίδια με Λεβαδειακό, Ποσειδώνα Νέων Πόρων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ