Σάββατο 25 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Προκρίθηκε η Εθνική Παίδων

Τα κατάφερε η Εθνική παίδων ποδοσφαίρου και προκρίθηκε στη δεύτερη προκριματική φάση του «Euro 2005». Χτες, παρότι ήταν καλύτερη, αναδείχθηκε ισόπαλη με το αντίστοιχο συγκρότημα της ΠΓΔΜ με 1-1. Οι «γαλανόλευκοι» προηγήθηκαν στο 37' με τον Παπαδόπουλο αλλά στην επανάληψη οι αντίπαλοι τούς ισοφάρισαν (Βελκόσκι) και κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία.

ΕΛΛΑΔΑ: Παλιούρας, Μπράβος, Μπουκουβάλας, Παπασταθόπουλος, Λαμπρόπουλος, Σιάκκας, Αργυρίου, Παπαδόπουλος, Γιαντσής, Πλιάτσικας (76' Κουρτζίδης), Ιωαννίδης (53' Πόρρος).

ΠΓΔΜ: Ναουμόφσκι, Ντιμιτρόφσκι, Γκολομέικ, Σπασέσκι, Στόικοφ, Τράιτσεφ, Στογιανόφσκι, Σιμιανόσκι (58' Μιχαΐλοφ), Ιμπραΐμι (66' Μουαρέμ), Βελκόσκι, Γιοβανόφσκι (78' Φιντανόφσκι).

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Φινλανδία νίκησε τη Γεωργία με 1-0. Η βαθμολογία του 8ου ομίλου: Φινλανδία (5-4) 6, Ελλάδα (3-2) 5, Γεωργία (4-2) 4, ΠΓΔΜ (4-8) 1. Στη δεύτερη προκριματική φάση, η Εθνική παίδων θα έχει αντιπάλους την Αυστρία (τερμάτισε πρώτη στον 12ο όμιλο), τον πρώτο του 5ου ομίλου (Ισραήλ, Σκοτία, Φερόε, Νορβηγία) και το δεύτερο του 1ου ομίλου (Ρουμανία, Πολωνία, Βουλγαρία, Εσθονία).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ