Σάββατο 25 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ 2004
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Δε βρέθηκε σε καλή μέρα ο Λουκάς Κασκάνης, καθώς κατατάχτηκε πέμπτος στον τελικό της σφαιροβολίας στην κατηγορία F11. Ο Ελληνας αθλητής είχε τρεις άκυρες προσπάθειες, έχοντας καλύτερη βολή στα 11 μέτρα και 65 εκατοστά. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ισπανός Νταβίντ Κασίνος με 14,04μ, στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Αυστριακός Ουίλμπαλντ Μονσέιν με 12,27μ, ενώ «χάλκινος» νικητής αναδείχτηκε ο Ουκρανός Βολοντίμιρ Πιντούμπνι.

Μπορεί να πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, όμως δεν μπόρεσε να τη συνδυάσει με μία πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματός του. Ο Γιάννης Σταυρίδης τερμάτισε δεύτερος στην προκριματική σειρά των 200μ (Τ12), κάνοντας παράλληλα ατομικό ρεκόρ με 23.70.

ΓΚΟΛΜΠΟΛ

Η Εθνική ομάδα γυναικών στο γκολμπολ, δεν μπόρεσε να κοντράρει καθόλου τη «χρυσή» Παραολυμπιονίκη του Σίδνεϊ, ομάδα του Καναδά, γνωρίζοντας έτσι την ήττα με 8-0.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΥΦΛΩΝ 5Χ5

Η Εθνική ομάδα ήρθε ισόπαλη με την αντίστοιχη της Ισπανίας, με 0-0. Με αυτό το αποτέλεσμα κρατάει ζωντανές τις ελπίδες της για να αγωνιστεί στο μικρό τελικό, αφού έχει μαζέψει πέντε βαθμούς.

ΜΠΟΤΣΙΑ

Ο Μανώλης Μούρτος νίκησε 4-3 στην παράταση τον Καναδό Γιος Βαντέρβιες. Μια επιτυχία που πάντως δεν είχε συνέχεια, αφού στο δεύτερο αγώνα του έχασε 10-1 από τον Ισπανό Χοσέ Μαρία Ντουέσο. Η Αναστασία Χατζηπαναγιωτίδου, στο πλαίσιο του ομίλου P, γνώρισε δύο ήττες (7-1 από τον Ούγγρο Γιόζεφ Γκιούρκοτα και με το ίδιο σκορ από τον συμπατριώτη του Ντέζο Μπέρεζ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ