Τετάρτη 29 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ - ΠΑΟ
«Καλή και η ισοπαλία»

Απόλυτα προσγειωμένος φάνηκε ο Γιτζάκ Σουμ κατά τη χτεσινή αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Ολλανδία, όπου σήμερα το βράδυ αντιμετωπίζει στο «ΦΙΛΙΠΣ ΣΤΑΝΤΙΟΝ» την Αϊντχόβεν (21.45, ΜΕΓΚΑ) για τη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ετσι, μπορεί η νίκη να είναι το ζητούμενο για την κάθε ομάδα, όμως ο Ισραηλινός τεχνικός δεν μπορεί να αφήσει εκτός στόχων και την ισοπαλία. Αλλωστε, σε τέτοιου είδους παιχνίδια ακόμα και αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να φανεί πολύτιμο για τη συνέχεια. «Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και σκληρό. Η νίκη είναι πάντα το αποτέλεσμα που θέλουμε, όμως και η ισοπαλία θα είναι καλό αποτέλεσμα», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «πρασίνων».

Ερωτηθείς για την ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Σουμ δεν άνοιξε τα χαρτιά του. «Σημασία δεν έχει ποιοι θα αγωνιστούν, αλλά να πηγαίνει καλά η ομάδα».

Πάντως, ο τεχνικός των «πρασίνων» προσανατολίζεται να παρατάξει μια ενδεκάδα με πολυπληθές κέντρο αποτελούμενο από πέντε μέσους. Σε μια τέτοια περίπτωση ο Μιχάλης Κωνσταντίνου θα βρεθεί για πρώτη φορά φέτος στον πάγκο, με τον Ντουμίτρου Μίτου να παίρνει θέση στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής. O Δημήτρης Παπαδόπουλος θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης με παρτενέρ τον Γκονζάλες. Οσον αφορά στην άμυνα, δεν αναμένεται να υπάρξει αλλαγή στον αριθμό των παικτών (4), καθώς η Αϊντχόβεν συνηθίζει να αγωνίζεται με έναν προωθημένο (Φένεγκορ οφ Χέσελινγκ). Ο τραυματισμός του Μορίς στον αγώνα με την Ξάνθη δεν εμπνέει ανησυχία αν και ο Σουμ για πρώτη φορά φέτος συμπεριέλαβε τον Ρενέ Χένρικσεν στην αποστολή για προληπτικούς λόγους.

  • Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Ρόζενμποργκ θα φιλοξενήσει την Αρσεναλ. Η αναμέτρηση της Τσέλσι με την Πόρτο για τον 8ο όμιλο, όπου ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Ζοζέ Μουρίνιο, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα, όπου έζησε μεγάλες επιτυχίες, συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο σημερινό δεύτερο πιάτο της 2ης αγωνιστικής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα υποδεχτεί την Παρί Σεν Ζερμέν. Αναλυτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα των δυο ομίλων: 6ος όμιλος: Μπαρτσελόνα-Σαχτιόρ, Μίλαν-Σέλτικ, 7ος όμιλος: Βέρντερ Βρέμης-Βαλένθια, Αντερλεχτ-Ιντερ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ