Τετάρτη 29 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ευγνωμοσύνη για την αλληλεγγύη

Επιστολή του αντιπροέδρου της Κούβας προς το ΠΑΜΕ

Τις ευχαριστίες του στο Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο για τη φροντίδα και βοήθεια που έλαβε η αθλητική αντιπροσωπεία της Κούβας κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Αθήνα, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, εκφράζει με επιστολή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Κούβας, Χ. Ρ. Φερνάντεζ.

Με επιστολή του προς το ΠΑΜΕ ο Χ. Ρ. Φερνάντεζ υπογραμμίζει την αξία της αλληλεγγύης που κατέδειξε το ΠΑΜΕ «για μια ακόμη φορά προς το λαό της Κούβας, καθώς και τη βοήθεια που δόθηκε όχι μόνο στους Ολυμπιακούς αλλά και στους Παραολυμπιακούς» διασφαλίζοντας την παραμονή και την ξεκούραση των Κουβανών αθλητών.

Στην επιστολή μεταξύ άλλων σημειώνει: «Οι ενέργειες που έγιναν για να δημιουργηθούν συνθήκες διαμονής στο σχολείο που μας παραχωρήθηκε, με τρόπο που η παραολυμπιακή αντιπροσωπεία να μπορεί να διανυκτερεύσει εκεί, πράγμα που έγινε όπως έχω πληροφορηθεί με σημαντική προσπάθεια και οικονομικό κόστος για το ΠΑΜΕ, λένε πολλά για την κατανόησή σας και το πνεύμα που σας διακατέχει για τους αθλητές μας, για το οποίο σας εκφράζω την ευγνωμοσύνη μας εκ μέρους τους και εκ μέρους του αθλητικού κουβανικού κινήματος γενικά». Τέλος, ο αντιπρόεδρος της κουβανικής κυβέρνησης εκφράζει στο ΠΑΜΕ την ευγνωμοσύνη του αθλητικού κουβανικού κινήματος και του λαού της Κούβας για την αλληλεγγύη και την υποστήριξή του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ