Πέμπτη 30 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ - ΠΑΟ 1-0
Λίγος και ακίνδυνος

Τα χειρότερα υπέστη χθες ο Παναθηναϊκός, κόντρα στην Αϊντχόβεν στην Ολλανδία. Οι «πράσινοι» όχι μόνον ηττήθηκαν με 1-0 χάρις στο γκολ του Φένεγκοορ (84`), αλλά, παράλληλα, η ήττα δεν του έδωσε το δικαίωμα να εκμεταλλευτεί και το στραβοπάτημα της Αρσεναλ στο Τρονχάιμ με αντίπαλο τη Ρόζεμπουργκ (1-1). Η ελληνική ομάδα έδειξε να έχει το μυαλό της περισσότερο στη βολική γι' αυτήν ισοπαλία, πράγμα που την οδήγησε σε αμυντικό παθητικό ρόλο. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τον ελεύθερο χώρο που τους δόθηκε από το αμυντικό παιχνίδι του «τριφυλλιού», έχοντας το πάνω χέρι στην επίθεση. Μάλιστα, στο πρώτο μέρος, έχασαν κάποιες ευκαιρίες με τους Παρκ (4`) Φαρφάν (4`φάουλ στο δοκάρι) Ντε Γιονγκ (39`) και τον Φαν Μπόμελ (44`). Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να ελέγξει το χώρο του κέντρου, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Αν και αμυντικά στεκόταν καλά παρά τη συνεχιζόμενη επιθετικότητα των παικτών, εντούτοις η οπισθοχώρηση για να κρατηθεί τουλάχιστον η ισοπαλία οδήγησε στη χειρότερη στιγμή για τους πρωταθλητές Ελλάδας στο 84`. Πριν από αυτό, ο Χαλκιάς είχε αποτρέψει αρχικά το γκολ των γηπεδούχων με σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Σίμπσον (80`).

ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ: Γκόμες, Λι, Αλεξ, Μπούμα, Φαν Μπόμελ, Παρκ (88` Φόγκελ), Κοκού, Φένεγκοορ, Λούσιους, Φαρφάν (63` Σιμπόν), Ντε Γιονγκ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χαλκιάς, Μινχ, Βύντρα (Σαμπάνης 84`), Γκούμας, Κυργιάκος, Μπασινάς, Αντριτς, Σκάτσελ (54` Επαλέ), Γκονζάλες, Παπαδόπουλος (Μορίς 71`), Κωνσταντίνου

  • Περίπατο έκανε η Ιντερ στο Βέλγιο, όπου νίκησε την Αντερλεχτ με 3-1. Με το ίδιο σκορ, η Τσέλσι επιβλήθηκε της Πόρτο, ενώ μίνι - έκπληξη αποτελεί το 1-1, που απέσπασε η Σέλτικ στο Μιλάνο από τη Μίλαν. Αλλα αποτελέσματα: Βέρντερ Βρέμης - Βαλένθια 2-1, Μπαρτσελόνα - Σαχτιόρ 2-0.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ