Τετάρτη 3 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ερευνες

Γρηγοριάδης Κώστας

ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΑΝ με το πόρισμα για τη συμπεριφορά του Χρηματιστηρίου τη μέρα των προεκλογικών εξαγγελιών οι έρευνες του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας.

Κάποιος ξένος «θεσμικός» πούλησε κάποιες μετοχές. Δηλαδή, τρέχα γύρευε! Οχι πως μας ενδιαφέρει ιδιαιτέρως τι έγινε, αφού τέτοια παιγνίδια ούτε για πρώτη ούτε για τελευταία φορά παίζονται. Απλά καταλάβαμε... το πόσο μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση.

Γιατί όμως αυτή η μέρα να παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον; Στις... υπόλοιπες συνεδριάσεις της Σοφοκλέους, δηλαδή, όλα πάνε καλά και κανείς δεν κάνει κερδοσκοπικά κόλπα;

ΠΑΛΙ την... τρομοκρατία θυμήθηκαν οι Αμερικανοί και επικρίνουν την Ελλάδα για τα άτολμα βήματά της για την αντιμετώπιση του θέματος. Μα καλά, γιατί ανησυχούν; Ο υπουργός, που πήγε πέρσι στις ΗΠΑ και συμφώνησε σε όσα του ζήτησαν, σε θέματα «δημόσιας τάξης», είναι ακόμα στη θέση του!

Μάλλον... για να μην ξεχνιόμαστε είναι όλα αυτά και να θυμούνται οι κυβερνώντες ότι έχουν θέσει το μηχανισμό της Αστυνομίας, και διάφορους άλλους παρεμφερείς, στην υπηρεσία των αμερικανικών συμφερόντων για ό,τι τέλος πάντων σχεδιάζουν στην περιοχή.

Οσο για την «ενόχληση» που πρόκειται να εκφράσει ο Γιώργος Παπανδρέου στην Ολμπράιτ σε επίπεδο επίσημου διπλωματικού χειρισμού, τι να σας πούμε. Θα της κοπεί η όρεξη της εν λόγω κυρίας και δε θα φάει για βράδυ!

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, για όσους δεν το άκουσαν, ο Μάης είναι μήνας φορολογικών δηλώσεων και οι συμβουλές για τη δυσκολία της συμπλήρωσης των σχετικών εγγράφων δίνουν και παίρνουν. Πάντως, όσο δύσκολο και να είναι ένα είναι το σίγουρο: Στο τέλος πληρώνεις! Αν είσαι κανένας μισθωτός ή συνταξιούχος εννοούμε φυσικά, αφού, ως γνωστόν... εκεί κρύβεται η φοροδιαφυγή, σύμφωνα με την κυβέρνηση!


Παπαγεωργίου Βασίλης


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ