Σάββατο 2 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΓΚΛΗΜΑ εκ προμελέτης - πεταλο Μαλιακού
ΑΡΤΑ
«Η θλίψη μας γίνεται οργή»!

Μαχητική διαδήλωση για τους νεκρούς συμμαθητές τους πραγματοποίησαν χτες οι μαθητές του 1ου και 2ου Γενικού Λυκείου Αρτας

Μαζική και δυναμική πορεία διαμαρτυρίας για τον άδικο χαμό των συμμαθητών τους στο «πέταλο» του Μαλιακού έκαναν οι μαθητές του 1ου και 2ου Γενικού Λυκείου Αρτας, την ώρα που το υπουργείο Παιδείας αποποιείται τις ευθύνες για το «έγκλημα».

Οι μαθητές συγκεντρώθηκαν στο 1ο Λύκειο και από εκεί, με πορεία, έφτασαν στο 2ο Λύκειο και ενώθηκαν με τους συμμαθητές τους. Ολοι μαζί διαδήλωσαν και πορεύτηκαν έως στη Νομαρχία όπου επέδωσαν ψήφισμα στο νομάρχη Αρτας Λ. Ρίζου. Οι μαθητές διαβεβαίωσαν το νομάρχη ότι ο αγώνας τους δε σταματά σε μία πορεία, αλλά θα αγωνιστούν με πολύμορφες κινητοποιήσεις.

Στην ανακοίνωση - κάλεσμα του Συντονιστικού των Μαθητών υπογραμμίζεται: «Εμείς οι μαθητές της Αρτας μετατρέπουμε τη θλίψη και τον πόνο μας για τους νεκρούς συμμαθητές μας σε οργή και "κατηγορώ" απέναντι σε όλους αυτούς που αδιαφορούν εγκληματικά, απέναντι σε αυτούς που υλοποιούν μία πολιτική που δεν έχει στο επίκεντρό της τις πραγματικές ανάγκες του τόπου αλλά τα κέρδη των λίγων. Βροντοφωνάζουμε και διαδηλώνουμε για τη δική μας ζωή και τα δικά μας δικαιώματα. Δεν μπορεί πια να σχεδιάζεται και να υλοποιείται μια πολιτική για εμάς χωρίς εμάς. Δεν ανεχόμαστε άλλο εμπαιγμό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ