Σάββατο 2 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΓΚΛΗΜΑ εκ προμελέτης - πεταλο Μαλιακού
Προκλητικές παραβάσεις

Για σωρεία προκλητικών παραβάσεων στο μεταφορικό έργο, που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των εργαζομένων, αλλά και των πολιτών, καταγγέλλει την επιχείρηση «ΚΟΡΠΗ», που έχει εγκαταστάσεις στην περιοχή Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης, το Συνδικάτο Οδηγών και Βοηθών Εμφιαλωμένων Ποτών Βόρειας Ελλάδας, συμβάλλοντας με τη σειρά του στην αποκάλυψη των όσων συνειδητά εγκληματούν στο όνομα του κέρδους.

Με κείμενο που έστειλε στην Τροχαία Θεσσαλονίκης, το Συνδικάτο καταγγέλλει πως «η διακίνηση εμφιαλωμένων προϊόντων γίνεται με ακατάλληλα αυτοκίνητα, τα οποία δεν περνάνε ούτε από τεχνικό έλεγχο, κυκλοφορούν με φθαρμένα λάστιχα, υπέρογκα, υπέρβαρα, (μεταφέρουν μέχρι και το διπλάσιο του ωφέλιμου φορτίου), θέτοντας σε κίνδυνο πεζούς και τροχοφόρα, αλλά και τους ίδιους τους εργαζόμενους στα φορτηγά».

Επίσης, σημειώνει πως η ανοχή και η έλλειψη σοβαρών ελέγχων από τα τοπικά όργανα, ενθάρρυνε την απληστία και την ασυδοσία του εργοδότη, πιέζοντας τους οδηγούς να δουλεύουν αγγίζοντας τα όριά τους. Και καλεί σε εντατικοποίηση των ελέγχων και λήψη μέτρων άμεσα, πριν να θρηνήσουμε και άλλα θύματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ