Σάββατο 2 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ε' ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ
Συνεχίζουν ενάντια στο Μεταγωγών

Με καθημερινές δυναμικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους για να αποτρέψουν την εγκατάσταση αστυνομικών υπηρεσιών σε κτίριο που προορίζεται για σχολείο στην οδό Σαλαμίνος 46, οι κάτοικοι του Ε' Διαμερίσματος Πειραιά. Χτες το μεσημέρι πραγματοποίησαν νέα συγκέντρωση έξω από το κτίριο, ενώ την ίδια ώρα ο υποδιοικητής της Ασφάλειας Πειραιά μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε, αρνήθηκε στον ιδιοκτήτη να το παραλάβει αν δε γίνουν αναγκαίες επισκευές.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Κώστας Τζατζάνης, επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Πειραιάς Αναγέννηση» και για μια ακόμα φορά εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον αγώνα των κατοίκων.

Από την πλευρά της η δημοτική αρχή αρκείται σε ευχολόγια και αρνείται να έρθει σε αντίθεση με την πολιτική της κυβέρνησης. Την ίδια στιγμή ο υφυπουργός Δημόσιας Τάξης, αντί ευθέως να ενημερώσει τους κατοίκους μέσω της δημοτικής αρχής, επέλεξε να διαρρέει μέσω στελέχους της μείζονος αντιπολίτευσης, πως θα προσφύγει στη Νομική Υπηρεσία του κράτους για τη νομιμότητα ή μη της μετεγκατάστασης των αστυνομικών υπηρεσιών στο συγκεκριμένο κτίριο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ