Σάββατο 2 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης

Αναχωρεί την Κυριακή, 3 Οκτώβρη 2004 για το Στρασβούργο 13μελής κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία προκειμένου να μετάσχει στις εργασίες του Δ' Μέρους της Συνόδου, του έτους 2004, της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, που θα πραγματοποιηθούν εκεί από 4-8 Οκτώβρη.

Η αντιπροσωπεία αποτελείται από τους βουλευτές Ελσα Παπαδημητρίου (επικεφαλής), Ευάγγελο Μεϊμαράκη, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, Νικόλαο Νικολόπουλο, Θεόδωρο Πάγκαλο, Ντίνο Βρεττό, Νόρα Κατσέλη, Νικόλαο Δένδια, Ιωάννη Μπουγά, Αθανάσιο Αλευρά, Μαρία Δαμανάκη, Λιάνα Κανέλλη και Ιωάννη Δραγασάκη.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που δόθηκε στη δημοσιότητα, «κατά τις εργασίες της Ολομέλειας θα συζητηθεί, με τη διαδικασία του επείγοντος, το θέμα της τρομοκρατίας, η πολιτική κατάσταση, τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Τσετσενία και η ανθρωπιστική κατάσταση των εκπατρισθέντων. Ανάμεσα στα άλλα θέματα που θα απασχολήσουν τους συμμετέχοντες είναι η λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών στη Σερβία και το Μαυροβούνιο, η εφαρμογή των αποφάσεων για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων και δεσμεύσεων από το Αζερμπαϊτζάν, η αναπτυξιακή ατζέντα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου και η συμμετοχή των γυναικών στις εκλογές».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ