Σάββατο 9 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Επιλογές
Μουσικές προσκλήσεις
Μίλτος Πασχαλίδης
Μίλτος Πασχαλίδης
  • Στο «Αλεκτον» φιλοξενείται η μουσικοθεατρική παράσταση του Νίκου Καλογερόπουλου: «3ΩΔΙΑ». Στο πρώτο μέρος παρουσιάζονται αποσπάσματα του ομότιτλου ποιητικού έργου του και μουσική του Βασίλη Νούσια. Στο β` μέρος οι «Αποροι Αρχοντες» ερμηνεύουν τραγούδια του θεατρικού έργου του N. Καλογερόπουλου «Οι κυνικοί ξανάρχονται», κομμάτια του Β. Νούσια και τραγούδια των Βαμβακάρη, Τσιτσάνη, Παπαϊωάννου κ.ά. Παραστάσεις Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο (9.15 μ.μ.).
  • Η Ελένη Δήμου εμφανίζεται στο «An Club» (Σολωμού 13-15), όπου παρουσιάζει τραγούδια του νέου δίσκου της και γνωστά κομμάτια της.
  • Λαϊκά και έντεχνα τραγούδια παρουσιάζει ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος και η μουσική του συντροφιά, κάθε Παρασκευή και Σάββατο (11 μ.μ.), στο «Μυθικό» (Ηρώνδα 6Β, Καλλιμάρμαρο, 210-72.57.456).
  • Στο «cafe Αλάβαστρον» σήμερα εμφανίζεται το μουσικό σχήμα «Loco Mondo». Παρουσιάζουν γνωστά κομμάτια των Μπομπ Μάρλεϊ, Μανού Τσάο κ.ά. και δικές τους συνθέσεις.
  • Κέλτικη παραδοσιακή μουσική, με παραδοσιακά όργανα από τους «Κέλτες», σήμερα (10.30 μ.μ.), στο «Μακάρι» (Ζ. Πηγής 125, Εξάρχεια). Αύριο, στον ίδιο χώρο, οι Μπέτυ Χαρλαύτη, Αγγέλικα Παπανικολάου και Ανδρέας Τσέτσης ερμηνεύουν έντεχνη μουσική.
  • Ο Μίλτος Πασχαλίδης, τη Δευτέρα, ρίχνει τις μελωδικές του «άγκυρες» στο «Μπαράκι του Βασίλη» (Διδότου 3, Κολωνάκι, 210-3623625).
  • Στην Ελευσίνα (παλαιές αποθήκες «Ελαιουργικής») συνεχίζεται η Γιορτή Τσικουδιάς, που διοργανώνει η Ενωση Κρητών Ελευσίνας. Σήμερα εμφανίζονται οι Νίκος Ζωϊδάκης (λύρα) και Γιώργος Καραγιώργης (λαούτο). Αύριο οι Γιώργος Σκορδαλός (λύρα), Μεν. Νταγιαντάς (μαντολίνο) και Γ. Νταγιαντάς (λαούτο).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ