Σάββατο 9 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΤΑ ΛΕΡΩΜΕΝΑ Τ' ΑΠΛΥΤΑ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΖΟΥΝΕ: «Η διαπίστωση του πρωθυπουργού ότι "πέντε νταβατζήδες και πέντε συντεχνίες εξουσιάζουν τη χώρα" πυροδοτεί από χτες έναν νέο κύκλο αντιπαράθεσης μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στην οποία κυριαρχούν αγοραίες εκφράσεις και ένα πολιτικό λεξιλόγιο που δεν τιμά τον πολιτικό κόσμο της χώρας» (το πρώτο θέμα στο ΒΗΜΑ).

«ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ»: «Θέλουμε να ελπίζουμε ότι οι παρεκτροπές του προηγουμένου διημέρου όχι μόνο δε θα έχουν συνέχεια, αλλά θα αποτελέσουν κι ένα παράδειγμα προς αποφυγή για το μέλλον» (το κύριο άρθρο στο «ΕΘΝΟΣ»).

ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ: «Οι "νταβατζήδες της διαπλοκής" ασφαλώς και υπάρχουν, δεν είναι αποκλειστικά "πράσινοι" ή "γαλάζιοι", αλλά συνήθως "πρασινογάλαζοι"» (ο Γ. Στραβελάκης στη «ΝΙΚΗ»).

ΤΟ ΠΛΑΝΟ: «Ο λαός γνωρίζει ότι ο πρωθυπουργός έχει δίκιο. Τώρα ήρθε η ώρα των πράξεων. Να ξεκαθαρίσει η ήρα από το στάρι στην επιχειρηματική ζωή του τόπου, οι δημιουργοί από τους κρατικοδίαιτους και οι εργαζόμενοι από τις συντεχνίες» (το κύριο άρθρο στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΪΚΑ: «Τους τσάκισε ο Βύρων Πολύδωρας. Είπε: "Είστε πρωταθλητές στην παραπολιτική, αναιδείς και θρασείς. Γνωρίζετε μόνο τα κότερα, τους πριγκιπικούς γάμους και το Εκάλη Κλαμπ". Και το βούλωσαν» (ο Δ. Ρίζος στον «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ»).

ΑΜΠΑΡΙΖΑ: «Να ξενυχιάσει εκείνους τους "εθνικούς εργολάβους" και "εθνικούς προμηθευτές" που νοικιάζουν βρόμικες πένες και βραχνά λαρύγγια» (ο Χρ. Πασαλάρης στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ