Σάββατο 9 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Μιλτιάδη!

«"Εκτός από τους "νταβατζήδες" θυμίζω σε όλους ότι υπάρχουν και οι "εκδιδόμενοι" και εκτός από τους "εκδιδόμενους" υπάρχουν και οι ρουφιάνοι και οι κουτσομπόλες που παίρνουν τα μπουγαδοκόφινα και μεταφέρουν συζητήσεις", είπε η βουλευτής» (το ρεπορτάζ για την Σ. Βούλτεψη στο «ΒΗΜΑ»).

Οπα, κομπίνα!

«Η ηγεσία του υπουργείου ανακοίνωσε ότι τα 425 εκατομμύρια ευρώ που βρίσκονται στο ταμείο του ΟΕΚ θα μετατραπούν σε σπίτια για τους εργαζόμενους. Με το ποσό αυτό αναμένεται να δημιουργηθούν περίπου 6.500 κατοικίες με τη λογική ότι η κάθε κατοικία στοίχισε περίπου 70.000 ευρώ» (το ρεπορτάζ στη «ΒΡΑΔΥΝΗ»).

Καρέκλες με αρχές

«Εάν στο Συνέδριο του Δεκεμβρίου κυριαρχήσει το μπλοκ που στηρίζει το κείμενο θέσεων (Λαφαζάνη) τότε θεωρείται δεδομένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποκτήσει και πάλι πολιτική υπόσταση. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του επικεφαλής της ΑΚΟΑ Γιάννη Μπανιά ο οποίος τονίζει πως "το γυαλί της συνεργασίας έχει ραγίσει, ωστόσο θα περιμένουμε τις εξελίξεις και θα δούμε. Πολλά θα εξαρτηθούν από το εάν ο κ. Κωνσταντόπουλος αποφασίσει να διατηρήσει τη βουλευτική του έδρα ή να αποχωρήσει από τη Βουλή"» (το ρεπορτάζ στα «ΝΕΑ»).

Απορία

«Μήπως ο κ. Πολυζωγόπουλος μπορεί να μας πληροφορήσει πόσοι-ες με το όνομα Πολυζωγόπουλος ή Γκέκας (το πατρικό επώνυμο της συζύγου του) έχουν προσληφθεί στο ΙΝΕ και στο ΚΕΠΕΑ της ΓΣΕΕ;» (η απορία στο έντυπο «Παρασκευή + 13»).

Θα πάει να καθαρίσει

«Παράδεισος για τους τρομοκράτες αποτελεί η αφρικανική ήπειρος σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της Βρετανίας Τόνι Μπλερ» (η είδηση στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ