Τρίτη 12 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Τέλος εποχής...

Μετά από μία αξιόλογη παρουσία στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ με πολλές επιτυχίες, το Περιστέρι αναγκάζεται να κατέβει σκαλοπάτι λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων. Επί χρόνια πρωταγωνίστησε στην κατηγορία των μεγάλων, όμως η φετινή κατάσταση δε θυμίζει τίποτα από το παρελθόν.

Η διοίκηση του συλλόγου με επιστολή της χτες στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ανακοίνωσε επίσημα ότι δε δύναται να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α1. Αλλωστε, εδώ και λίγο καιρό η ομάδα δεν είχε καν προπονητή, γεγονός που φανέρωνε την κρίση, χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε λόγο στην απουσία παικτών.

Οι ιθύνοντες του Περιστερίου, ζήτησαν βοήθεια από το δήμο της περιοχής, όμως δε βρέθηκε κάποια «χρυσή τομή» και κατά συνέπεια δεν υπήρξε λύση. Ετσι, μετά τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε από το ΔΣ, επιλέχθηκε ο δρόμος της... πτώσης. Η ΕΟΚ αποδέχτηκε το αίτημα των «κυανοκίτρινων», ενώ παράλληλα, ήδη έχει υπάρξει μία πρώτη έγκριση, σύμφωνα με την οποία θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Α2 και όχι σε αυτό της Β' Εθνικής (έτσι προβλέπει η νομοθεσία).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ