Τρίτη 12 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ

ΜΗΠΩΣ; «Πονοκέφαλο στο Μαξίμου προκαλούν πλέον και οι διαστάσεις που έχει λάβει η υπόθεση και στα ΜΜΕ (...) επειδή ανησυχεί μήπως ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα στα αντικρουόμενα συμφέροντα, ο οποίος δύσκολα μπορεί να ελεγχθεί» (το ρεπορτάζ στα «ΝΕΑ»).

ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΧΤΕΝΙΑ: «Σε κρίσιμο δίλημμα που θυμίζει τη λαϊκή ρήση "μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα", εξελίσσεται, πάντως, για την κυβέρνηση ο βασικός μέτοχος (...) προσπαθώντας να περιορίσει τους "νταβατζήδες" της αντίπερα όχθης μοιραία θα θίξει και κάποιους από τους γαλάζιους είτε "νταβατζήδες" είτε επιχειρηματίες, που τον στήριξαν με τα ΜΜΕ που διαθέτουν» (το ρεπορτάζ στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: «Ταχύτατη ανακούφιση της χώρας από τις χιλιάδες των παράνομων ξένων εισβολέων που αρπάζουν τις δουλειές των Ελλήνων. Αμεση ικανοποίηση δίκαιων αιτημάτων όπως αυτά των αστυνομικών και πυροσβεστών για το βαρύ και επικίνδυνο επάγγελμα» (ο Χρ. Πασαλάρης στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ» για το τι πρέπει να κάνει η κυβέρνηση).

ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΤΖΑΚΙΑ: «Με μεγάλες υπερτιμολογήσεις που αφορούσαν οικοδομικές και άλλες κατασκευαστικές εργασίες κατάφεραν να εξανεμίσουν ποσά δισεκατομμυρίων δρχ. που πήραν από το Ελληνικό Δημόσιο για να "υλοποιήσουν" επενδυτικές τους πρωτοβουλίες και αφού εγκατέλειψαν "καμένη γη" εξαφανίστηκαν (...) εμφανίστηκαν ως επενδυτές την περίοδο 1990 - 95 κατόρθωσαν να πάρουν εγκρίσεις από τα αρμόδια τμήματα της Γενικής Γραμματείας Περιφέρειας Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας που εδρεύει στην Κομοτηνή και οι περισσότεροι από αυτούς αφού κατασπατάλησαν τις κρατικές χορηγίες εξαφανίστηκαν αφήνοντας πίσω τους γιαπιά στις βιομηχανικές περιοχές Ξάνθης, Ροδόπης, Εβρου» (το ρεπορτάζ στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ