Πέμπτη 21 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
«Πάμε μπροστά ταξικά - ψηφίζουμε μαζικά»

«Να κάνουμε τις ερχόμενες εκλογές τις πιο μαζικές του κλάδου μας τα τελευταία χρόνια»! Αυτήν την έκκληση απευθύνει στους χιλιάδες ξενοδοχοϋπαλλήλους της πρωτεύουσας, ο Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Αθήνας. Πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση θα αποτελέσει η όσο το δυνατόν μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση του σωματείου, στις 9 Νοέμβρη, στις 4 το απόγευμα στο Θέατρο «Ακάδημος». Οι αρχαιρεσίες του σωματείου για την ανάδειξη νέας διοίκησης έχουν οριστεί για τις 22, 23, 24 και 25 Νοέμβρη.

Ηδη, ο Σύνδεσμος έχει καθορίσει ένα καθημερινό πρόγραμμα περιοδειών μέχρι και τη συνέλευση στα ξενοδοχεία της Αττικής, προκειμένου να ενημερώσει τους εργαζόμενους για τη γενική συνέλευση και για τη σπουδαιότητα της συμμετοχής τους. Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, η συνέλευση «πρέπει να μας βρει όλους εκεί. Να κάνουμε μαζί τον απολογισμό. Να συναποφασίσουμε το πρόγραμμα δράσης».

Γιατί, υπογραμμίζει ο σύνδεσμος, «έτσι μόνο θα απαντήσουμε σε εργοδοσία και κυβέρνηση που σχεδιάζουν μέρες ακόμη πιο άσχημες για όλους μας. Ετσι μόνο θα βάλουμε τέρμα στη μιζέρια και τον οχαδερφισμό που μας στοίχισε πολύ το προηγούμενο διάστημα. Ετσι μόνο θα πετύχουμε τους στόχους μας, που δεν είναι άλλοι από τη δικαίωση των αγώνων μας, την αξιοπρεπή διαβίωση των οικογενειών μας, την ανατροπή των αντεργατικών σχεδιασμών όσων σήμερα ορίζουν τις ζωές μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ