Παρασκευή 22 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΟ ΟΡΑΜΑ

ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ... «Τα τελευταία χρόνια εργοδότες και εργαζόμενοι λειτούργησαν σε ένα πλαίσιο συναίνεσης. Η στρατηγική της ένταξης στην ΟΝΕ και στη συνέχεια ο αγώνας για την πραγματική σύγκλιση διαμόρφωσαν ένα υγιές και δημιουργικό πλαίσιο συνεννόησης των κοινωνικών εταίρων. Η χώρα είχε στόχους, φιλοδοξίες και πυξίδα. Ενα εθνικό όραμα που δημιουργούσε κέρδη και στις δύο πλευρές του κοινωνικού φάσματος, τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους» (το κύριο άρθρο στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΕ: «Υπενθυμίζεται ότι κατά και μετά την ψήφιση του νόμου για τη χρηματοδότηση του ΙΚΑ, ο τότε υπουργός Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ Ν. Χριστοδουλάκης δήλωνε ότι "η χρηματοδότηση του Ασφαλιστικού είναι εξασφαλισμένη για 30 χρόνια"» (η υπενθύμιση στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

Η ΝΟΘΕΙΑ ΦΤΑΙΕΙ: «Εξι μεγάλα ονόματα του ελληνικού λιανεμπορίου κατηγορούνται ότι συνέπραξαν προκειμένου να νοθεύσουν τον ανταγωνισμό και να πλήξουν τα συμφέροντα των καταναλωτών, αυξάνοντας ή διατηρώντας τεχνητά σε υψηλά επίπεδα τις τιμές στα ράφια των σουπερμάρκετ» (η είδηση στο «ΒΗΜΑ»).

ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ: «Χθες στη Βουλή εξοφλήθηκαν συγκεκριμένα προεκλογικά γραμμάτια από μια κυβέρνηση που θέλει να υποδύεται ότι καταπολεμά τη διαπλοκή και πασχίζει υπέρ της διαφάνειας» (το κύριο άρθρο στο «ΕΘΝΟΣ»).

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ; «Οι πολίτες καλούνται να συμβιβαστούν με νέα δεδομένα τα οποία ενδέχεται να ενοχλήσουν αρκετούς. Η αυστηρότερη αστυνόμευση, η επαναλειτουργία των καμερών, οι περιορισμένες δυνατότητες χρήσης των ΙΧ...» (το κύριο άρθρο στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ