Παρασκευή 22 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
OXI στην τηλε - βαρβαρότητα

Κάλεσμα προς τους μαζικούς φορείς να αντιδράσουν δυναμικά, ώστε να ανατραπεί η απαράδεκτη κατάσταση στα τηλεοπτικά πράγματα, απευθύνει η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, με ανακοίνωσή της στον Τύπο, για τη συνέχιση της τηλε-βαρβαρότητας. Η ανακοίνωση της ΟΓΕ αναφέρει: «Η τηλεόραση, ο ισχυρός αυτός ιδεολογικός μηχανισμός της κυρίαρχης αντίληψης όπως αυτή διαμορφώνεται από τη δικτατορία των πολυεθνικών μέσα στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, στόχο έχει - εκτός από τη χρυσοφορία των ιδιοκτητών μέσω της AGB - την ισοπέδωση των αξιών, τη διαστρέβλωση της Ιστορίας, τη δημιουργία του hom europeus που ημιαγράμματος - χωρίς ιστορική μνήμη - και ημιαπασχολούμενος θα δηλώνει υπερήφανος για τη νέα του πατρίδα, την Ευρωπαϊκή Ενωση, στέλνοντας μηνύματα sms από το κινητό του.

Μέσα στη βιομηχανία ανακύκλωσης απορριμμάτων που έχει στηθεί στα τηλεοπτικά στούντιο, προέκυψε και η νέα αθλιότητα του ΑΝΤΕΝΝΑ στο Φέιμ Στόρι. Η υποκλοπή και η προβολή του δίστιχου του μεγάλου μας ποιητή Γ. Ρίτσου από το ποιητικό έργο "Το καπνισμένο τσουκάλι", στο συγκεκριμένο τηλε-σκουπίδι, αποτελεί πελώριο ηθικό και πολιτικό θέμα!».

Η ΟΓΕ καταγγέλλει αυτή τη νέα τηλε-βαρβαρότητα και καλεί «όλους τους φορείς του λαϊκού κινήματος να σμίξουν και να αντιδράσουν δυναμικά ώστε να ανατραπεί αυτή η απαράδεκτη κατάσταση στα τηλεοπτικά μας πράγματα!»


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ