Παρασκευή 22 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ 0-1
Λύγισε στο τέλος

Το Αιγάλεω κοίταξε στα μάτια τη Μίντλεσμπρο και κρατούσε το βαθμό της ισοπαλίας μέχρι το τέλος. Η αγγλική ομάδα εκμεταλλεύτηκε την κούραση των παικτών του Ντεμόλ στα τελευταία λεπτά και με γκολ που πέτυχε ο Ντάουνιγκ κατέκτησε τους βαθμούς της νίκης, δίνοντας τέρμα στο φετινό αήττητο του Αιγάλεω. Το ματς δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, αφού έγινε ένα ματς κέντρου, με τις δυο ομάδες να προσέχουν περισσότερο τα νώτα τους. Λίγες οι φάσεις, όμως η ομάδα του Μπρους Μακλέρεν ήταν αυτή που πήρε τη νίκη στο 78'. Σε αντεπίθεση της «Μπόρο», ο Πάρλουρ πάσαρε στον Ντάουνιγκ και ο τελευταίος με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Σιντιμπέ. Στα τελευταία λεπτά η ελληνική ομάδα προσπάθησε για την ισοφάριση, όμως δεν μπόρεσε να φτάσει στο στόχο της.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σιντιμπέ, Παπουτσής, Αλεξόπουλος, Ψωμάς, Εντουσέι, Φωτάκης, Σκοπελίτης, Μπάρκογλου (90' Χρήστου), Χλωρός, Νικολόπουλος (75' Μακρής), Μανουσάκης.

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ: Σβάρτσερ, Μακ Μάχον, Σαουθγκέιτ, Κούπερ, Μόρισον (45' Μεντιέτα), Πάρλουρ, Ντορίβα, Ζέντεν (70' Ντάουνιγκ), Νέμεθ, Βίντουκα (70' Χαλσεμπάινκ), Ρίγκοντ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ