Παρασκευή 22 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ
Επαναπροσλήφθηκε ο οδηγός

Ξανάπιασε δουλιά, εκεί όπου εργαζόταν, ο οδηγός φορτηγού από τη Φαρκαδόνα Τρικάλων, που είχε απολυθεί επειδή αρνήθηκε να υπακούσει στην εντολή για υπερφόρτωση. Ο Δημήτρης Κατσικαβέλας, συνοδευόμενος από τον Τάκη Τσιόγκα, βουλευτή Λάρισας του ΚΚΕ, πήγε, χτες, στα κεντρικά γραφεία της τεχνικής εταιρίας «ΝΤΙ - ΕΣ ΑΕ», που βρίσκονται στον Ασπρόπυργο - είναι η εταιρία που κατασκευάζει το δρόμο Λάρισας - Τρικάλων στο τμήμα ανάμεσα στο Ζάρκο και τη Φαρκαδόνα - και συναντήθηκε με εκπρόσωπο της διεύθυνσής της, ο οποίος του ανακοίνωσε την επαναπρόσληψή του. Μάλιστα, θα πληρωθεί και για τις μέρες που ήταν απολυμένος, καθώς θεωρείται ότι ουδεμία διακοπή, ή μεταβολή υπήρξε στη σύμβασή του.

Είχε προηγηθεί, την περασμένη Δευτέρα, τριμερής συνάντηση στα Τρίκαλα - παρών ήταν και ο Τάκης Τσιόγκας - στην οποία ο εκπρόσωπος της εταιρίας είχε αποδεχτεί, κάτ' αρχήν, το αίτημα επαναπρόσληψης του οδηγού.

Να σημειώσουμε ότι η απόλυση του Δ. Κατσικαβέλα, που είχε αποκαλύψει ο «Ρ», προκάλεσε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και πολλές αντιδράσεις, καθώς έγινε λίγες μέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στο φονικό «πέταλο του Μαλιακού» και, μάλιστα, στην περιοχή της Φαρκαδόνας, που θρηνούσε ακόμα για τον αδόκητο χαμό των επτά μαθητών της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ