Κυριακή 31 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Ολοι σήμερα ΠΑΜΕ... ΣΠΟΡΤΙΓΚ στις 7 το απόγευμα

Διήμερη συνεδρίαση του Προεδρείου της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (ΠΣΟ) φιλοξενείται για πρώτη φορά στην Αθήνα, με τη συμμετοχή 33 συνδικαλιστικών ηγετών από 17 χώρες

Μεγάλη συγκέντρωση διεθνιστικής αλληλεγγύης στους λαούς της Κούβας, της Παλαιστίνης, της ΛΔ Κορέας, του Βιετνάμ, διοργανώνει σήμερα στις 7 μ.μ. στο γήπεδο του Σπόρτιγκ το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ).

Οι Ελληνες εργαζόμενοι ενώνουν τη φωνή τους με τους αγωνιστές, που δεν υποτάσσονται στη νέα τάξη πραγμάτων, με τους λαούς που δε συναινούν στην ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα. Κεντρικός ομιλητής στη συγκέντρωση θα είναι ο Πέδρο Ρος γενικός γραμματέας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Κούβας.

Θα παραβρεθούν, επίσης, 33 συνδικαλιστικοί ηγέτες από 17 χώρες του κόσμου, οι οποίοι βρίσκονται στην Αθήνα, για να πάρουν μέρος στη διήμερη συνεδρίαση του προεδρείου της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (ΠΣΟ), οι εργασίες του οποίου άρχισαν σήμερα το πρωί. Ο «Ρ» παρουσιάζει σήμερα αποσπάσματα από τις βασικές εισηγήσεις στη συνεδρίαση του προεδρείου.


ΣΕΛ.  2   -   3

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ