Ας πάμε έναν ωραίο περίπατο στην Πλάκα. Μα, πριν βγούμε, ας έχουμε ετοιμάσει κάτι νόστιμο να μας περιμένει στο γυρισμό. Τι λέτε, να κάνουμε ένα κοτόπουλο με παρμεζάνα; Τι θα χρειαστούμε; Ενα κοτόπουλο λοιπόν, μισό φλιτζάνι του τσαγιού βούτυρο, ένα φλιτζάνι κρέμα γάλακτος, ένα φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη, τέσσερις κρόκους αυγών, δυο κουταλιές κοφτές αλεύρι, δυο κουταλιές φρυγανιά κοπανισμένη, αλάτι, πιπέρι. Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά το κοτόπουλο. Το κόβουμε σε κομμάτια. Βάζουμε σε κατσαρόλα το μισό βούτυρο να κάψει και ρίχνουμε τα κομμάτια του πουλιού να ροδοψηθούν. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για είκοσι λεπτά, προσθέτοντας ένα φλιτζανάκι νερό. Σε μια μικρή κατσαρολίτσα βάζουμε το υπόλοιπο βούτυρο να λιώσει, ρίχνοντας σιγά σιγά το αλεύρι(προσοχή να διαλυθεί καλά). Το κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και τη μισή παρμεζάνα. Χτυπάμε καλά τους κρόκους των αυγών και τους προσθέτουμε στο μείγμα. Τώρα παίρνουμε ένα πιρέξ, το βουτυρώνουμε και το πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά και την παρμεζάνα και στη συνέχεια βάζουμε τα κομμάτια από το κοτόπουλο τα οποία σκεπάζουμε με τη σάλτσα. Πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη παρμεζάνα, τη φρυγανιά και ραντίζουμε την επιφάνεια με λιωμένο βούτυρο. Οταν επιστρέψουμε από τον περίπατό μας, θα το βάλουμε στο φούρνο να ψηθεί για ένα τέταρτο. Οσο, δηλαδή, θα μας πάρει μέχρι να πλύνουμε τα χέρια μας, να αλλάξουμε και να στρώσουμε το τραπέζι!