Παρασκευή 12 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΝΕΟΛΑΙΑ
Δραστηριότητες της ΚΝΕ

Ενδιαφέρουσες συζητήσεις, αφιερωμένες στην εξέγερση του Πολυτεχνείου, πραγματοποιούν αυτήν την περίοδο οι Οργανώσεις της ΚΝΕ

Σήμερα Παρασκευή:

-- Στο Ιστορικό - Αρχαιολογικό της Φιλοσοφικής Αθήνας, στη 1 το μεσημέρι, με θέμα: «Η ιστορία διδάσκει: Η αντιιμπεριαλιστική πάλη του λαού μόνη διέξοδος για Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία», θα μιλήσει η Δώρα Μόσχου, από το Ιστορικό Τμήμα της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στην Ιατρική Αθήνας, στις 2 μ.μ., θα μιλήσει για το Πολυτεχνείο στέλεχος της ΚΝΕ.

Σε πόλεις

-- H Τομεακή Οργάνωση Α' Πειραιά της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση αύριο Σάββατο στις 7μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΠ. Θα μιλήσει ο Γραμματέας του ΣΠ Πειραιά Γιάννης Γκιόκας και θα προβληθεί ντοκιμαντέρ και έκθεση φωτογραφίας.

-- Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Εύβοιας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 14 Νοέμβρη, στις 7 το βράδυ, στα γραφεία της ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ (πλατεία Τζαμιού.)

-- Η Οργάνωση Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ διοργανώνει:

Τη Δευτέρα 15 Νοέμβρη, στη 1 το μεσημέρι στο μικρό αμφιθέατρο της Νομικής εκδήλωση με θέμα «Η πολιτική της ΕΕ στην Ανώτατη Εκπαίδευση». Θα μιλήσουν ο Σέρτζιο Μέσα, εκπρόσωπος της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ισπανίας, ο Βιτόρ Ροντρίγκες, εκπρόσωπος της Κομμουνιστικής Νεολαίας Πορτογαλίας και ο Αγγελος Κατσάνος, εκπρόσωπος της ΚΝΕ.

Την Τρίτη 16 Νοέμβρη, στη 1 το μεσημέρι στο φουαγιέ του Πολυτεχνείου θα γίνει εκδήλωση αφιέρωμα στην εξέγερση του Πολυτεχνείου. Θα προβληθεί βίντεο - ντοκουμέντο, θα παρουσιαστούν θεατρικά σκετς, ενώ το μουσικό συγκρότημα της ΚΝΕ θα παρουσιάσει μουσικό αφιέρωμα στο πολιτικό τραγούδι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ