Κυριακή 14 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου

-- Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Εύβοιας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση σήμερα Κυριακή, στις 7 το βράδυ, στη Χαλκίδα, στα γραφεία της ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ (πλατεία Τζαμιού.)

-- Η Οργάνωση Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ διοργανώνει:

  • Τη Δευτέρα 15 Νοέμβρη, στη 1 το μεσημέρι στο μικρό αμφιθέατρο της Νομικής εκδήλωση με θέμα «Η πολιτική της ΕΕ στην Ανώτατη Εκπαίδευση». Θα μιλήσουν ο Σέρτζιο Μέσα, εκπρόσωπος της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ισπανίας, ο Βιτόρ Ροντρίγκες, εκπρόσωπος της Κομμουνιστικής Νεολαίας Πορτογαλίας και ο Αγγελος Κατσάνος, εκπρόσωπος της ΚΝΕ.
  • Την Τρίτη 16 Νοέμβρη, στη 1 το μεσημέρι στο φουαγιέ του Πολυτεχνείου εκδήλωση αφιέρωμα στην εξέγερση του Πολυτεχνείου.

-- Στο Αγρίνιο:

  • Τη Δευτέρα 15/11, εκδήλωση για τους σπουδαστές του ΤΕΙ στις 12μ., στο χώρο του ΤΕΙ.
  • Την Τρίτη 16/11, εκδήλωση για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου του Αγρινίου στις 7 μ.μ., στο πανεπιστήμιο Αγρινίου.

-- Στα Γιάννενα, την Τρίτη 16/11, εκδήλωση στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.

-- Στην Αρτα, την Τρίτη 16/11, εκδήλωση στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Αρτας.

-- Στη Λευκάδα, την Τρίτη 16/11, εκδήλωση στις 7.30 μ.μ., στο ΤΕΙ Λευκάδας.

-- Στην Κέρκυρα, την Τρίτη 16/11, εκδήλωση στις 7 μ.μ., στο Τμήμα Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Οι μαζικοί φορείς

-- Η Παναθηναϊκή Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΠΕΔΥΕ) τιμά την εξέγερση με μια εκδήλωση αλληλεγγύης στο λαό της Βενεζουέλας, τη Δευτέρα 15/11, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Αττικής (3ης Σεπτεμβρίου 110, πλατεία Βικτωρίας, δίπλα στον ΟΤΕ).

-- Η Ενωση Επαγγελματιών Λογιστών Πρωτευούσης (ΕΕΛΠ), μαζί με την Επιτροπή Νέων Λογιστών, συνδιοργανώνουν εκδήλωση την Τρίτη 16/11, στις 6 μ.μ., στα γραφεία της (Κάνιγγος 27), στην αίθουσα «Ναπολέων Σουκατζίδη».

Στο Αγρίνιο

Να πάρουν μέρος στο γιορτασμό του Πολυτεχνείου την Τετάρτη 17 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο, καλούν το λαό και τη νεολαία το Εργατικό Κέντρο, ο Εμπορικός Σύλλογος, η Επιτροπή Ειρήνης, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, η Ενωση Οικοδόμων και η Επιτροπή Νέων Εργαζομένων του ΠΑΜΕ.

Στη Θεσσαλονίκη

Η ΦΕΑΠΘ και ο ΣΦΕΑ οργανώνουν το φετινό γιορτασμό την Τετάρτη 17 Νοέμβρη, που θα ξεκινήσει με τη συγκέντρωση στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Αριστοτέλους. Θα ακολουθήσει πορεία προς το αμερικάνικο προξενείο που θα καταλήξει στο χώρο του Πολυτεχνείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ