Τρίτη 16 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
Μονόδρομος η νίκη

«Μόνο η νίκη υπάρχει σαν αποτέλεσμα για μας». Στη φράση αυτή του Στ. Γιαννακόπουλου περικλείεται ο στόχος και η φιλοσοφία των διεθνών και της τεχνικής ηγεσίας, για το αυριανό παιχνίδι απέναντι στο Καζαχστάν (21:45 - MEGA). Μετά το αρνητικό ξεκίνημα η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι «μονόδρομος». Σε αντίθετη περίπτωση ο στόχος της πρόκρισης στα τελικά γίνεται πάρα πολύ δυσδιάκριτος. Οι «γαλανόλευκοι», που συγκεντρώθηκαν χτες, έδειξαν πως έχουν κατανοήσει απόλυτα τις περιστάσεις.

«Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη γιατί έχουμε μείνει λίγο πίσω. Αυτό το διήμερο μαζευτήκαμε εδώ για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τον αγώνα. Το αν είναι δύσκολο ή όχι το παιχνίδι, αυτό θα εξαρτηθεί μονάχα από εμάς. Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα ματς. Οπως και να έχει, θα πρέπει να ιδρώσουμε πολύ εφόσον θέλουμε να κερδίσουμε. Θα υπάρχει άγχος, αλλά παίζουμε μπροστά στο κοινό μας. Στο Κίεβο πάντως δείξαμε ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο» δήλωσε ο Γιώργος Καραγκούνης. Από την πλευρά του ο Μιχάλης Καψής, ανέφερε: «Εδώ που φτάσαμε, είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε. Το παιχνίδι δε θα είναι εύκολο. Είμαστε 11 εναντίον 11 και για να νικήσουμε, χρειάζεται να είμαστε και πειθαρχημένοι. Η ισοπαλία είναι απαγορευτική για μας». Ο Ρεχάγκελ αναμένει με ιδιαίτερη αγωνία την πορεία των τραυματιών Δέλλα, Παπαδόπουλου. Ο πρώτος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό και η συμμετοχή του «παίζεται» ως την «τελευταία» στιγμή. Ο δεύτερος έχει υποστεί διάστρεμμα και θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος.

Την αυλαία των ελληνοκαζαχστανικών αναμετρήσεων, «ανοίγουν» σήμερα (16:15, MEGA), στη Ριζούπολη, οι Ελπίδες. Τα ζητούμενα και τις προϋποθέσεις για το ευκταίο (νίκη), περιέγραψε ο εκλέκτορας, Στέλιος Αποσπόρης: «Ο αγώνας με το Καζαχστάν είναι σημαντικός για εμάς, όπως όλοι οι αγώνες που έχουν επίσημο χαρακτήρα, άρα και βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το Καζαχστάν είναι ένα πειθαρχημένο σύνολο και διαθέτει γρήγορους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονται κυρίως σε συλλόγους της τέως Σοβιετικής Ενωσης. Σίγουρα, σ' αυτόν τον αγώνα η Ελλάδα είναι το φαβορί. Είμαστε έτοιμοι, η προετοιμασία μας ήταν πολύ καλή και θέλουμε στο ματς να παρουσιάσουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Ολα εξαρτώνται από τη δική μας απόδοση. Οι παίκτες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μόνο οι Τζιόλης και Γκίκας αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα τραυματισμών. Περιμένουμε τους φιλάθλους στο γήπεδο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ