Πέμπτη 18 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
17ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα η συνέχεια

Με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, αισιοδοξία κι επιμονή να συνεχίσουν με πιο εντατικούς ρυθμούς και θαρρετά τη μάχη για την υπερκάλυψη του πλάνου των Κομματικών Οργανώσεων, βρήκε η τρίτη βδομάδα της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος και της ΚΝΕ στη Θεσσαλία. Τις δύο πρώτες βδομάδες το πλάνο στην περιοχή καλύφθηκε κατά 45,17%.

Το πλατύ άνοιγμα των κομμουνιστών στα λαϊκά στρώματα της περιοχής συναντά μεγάλη ανταπόκριση και οι Θέσεις του ΚΚΕ για το 17ο Συνέδριο του Κόμματος μεγάλη απήχηση. Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι παρά τις οικονομικές δυσκολίες οι εργαζόμενοι, οι αγρότες, οι επαγγελματοβιοτέχνες κι έμποροι, οι νέοι και πολλοί άλλοι άνθρωποι του μόχθου και της δουλιάς με ιδιαίτερη προθυμία δίνουν από το υστέρημά τους για να ενισχύσουν οικονομικά το Κόμμα, που με συνέχεια και με συνέπεια αγωνίζεται για τα λαϊκά συμφέροντα.

Βεβαίως, οι κομμουνιστές της Θεσσαλίας γνωρίζουν πολύ καλά ότι δε χωρά κανένας εφησυχασμός, καθώς υπάρχουν ακόμα μεγάλα περιθώρια να δώσουν ακόμα πιο δυναμικά τη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης, αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες, μέσα από την ένταση της δουλιάς και την περαιτέρω δραστηριοποίηση των κομματικών δυνάμεων.

Στη Λάρισα, η ΝΕ του ΚΚΕ το πρώτο δεκαπενθήμερο της Οικονομικής Εξόρμησης κάλυψε το 41,3% του πλάνου της, ενώ πρωτοπόρες είναι οι Αχτιδικές Επιτροπές Δημόσιου Τομέα (53,5%), Ιδιωτικού Τομέα (52,3%), Γόννων - Συκουρίου - Αγιάς (46%), Τυρνάβου (43,8%), Συνοικιών (42%). Οι 10 ΚΟΒ της ΝΕ που προηγούνται στην κάλυψη του πλάνου είναι Επισιτισμού (136%), Νομαρχιακού Νοσοκομείου (127%), Πυθίου (120%) Γιατρών - Φαρμακοποιών (89%), Ραψάνης (87,2%), Δημόσιας Διοίκησης (86,5%), Βερδικούσιας (75%), Συνεταιριστικών Υπαλλήλων (71,5%), Νεράιδας (68,3%), Πυργετού (65,5%).

Η ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ κάλυψε το 30% του πλάνου της με πρώτη την Αχτίδα Πόλης που κάλυψε το 41,5% και ακολουθούν οι Αχτίδες Εργατοϋπαλλήλων (30%), Αλμυρού (25%), Υπαίθρου (20%).

Στα Τρίκαλα καλύφθηκε το 33,64% του πλάνου που έθεσε η ΝΕ του ΚΚΕ και πρώτες είναι οι Αχτίδες Πόλης (42%) και Βορά (38,53%). Από τις πρώτες οργανώσεις είναι οι ΚΟΒ Μπάρας και Βουλγάρικα και στην ύπαιθρο στο Βορά, στο Νεοχώρι, στο Κρηνίτσι, στο Αρδάνι και στο Διάσελο.

Στην Καρδίτσα η κάλυψη του πλάνου στο νομό έφτασε το 31%, με πρώτες τις Αχτίδες Εργατοϋπαλλήλων (40,58%), Σέκλιζας (35%), Υπαίθρου (33%).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ