Πέμπτη 18 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
«ΠΑΟ... για ρεβάνς»

Τη νίκη κόντρα στην Μπένετον θα κυνηγήσει σήμερα ο ΠΑΟ

Sportidea

Τη νίκη κόντρα στην Μπένετον θα κυνηγήσει σήμερα ο ΠΑΟ
Στο γήπεδο όπου πέρσι χάθηκε η πρόκριση στο φάιναλ φορ επιστρέφει σήμερα ο Παναθηναϊκός αφού στο Παλαβέρντε θα αντιμετωπίσει την Μπένετον Τρεβίζο (21.40) στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής για την Ευρωλίγκα. Ετσι οι «πράσινοι» πέρα από το βαθμολογικό ενδιαφέρον που έχουν για να αναζητήσουν τη νίκη θέλουν και μια άτυπη ρεβάνς από την ομάδα που πέρσι τους στέρησε τα όνειρα για διάκριση.

Στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδος όλοι περιμένουν και το ντεμπούτο του νεοαποκτηθέντα, Τρέισι Μάρεϊ. Αν και έχει κάνει ελάχιστες προπονήσεις εντούτοις ο ίδιος δηλώνει έτοιμος για να αγωνιστεί. Πάντως, αυτό θα το κρίνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Εκείνη πάντως που παραμένει αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιώργου Καλαϊτζή που αν και ταξίδεψε με την αποστολή έχει ταλαιπωρηθεί από ίωση τις τελευταίες μέρες.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» από την πλευρά του χαρακτήρισε το σημερινό αγώνα ιδιαίτερα δύσκολο για την ομάδα του με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. «Οπως λέω πάντα έχουμε μια δύσκολη αποστολή να φέρουμε εις πέρας. Είναι ένα ευρωπαϊκό ματς απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης και θα πρέπει να ήμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για τη νίκη για 40 λεπτά»

Ο Ζοτς πάντως δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον περσινό αγώνα. «Την περασμένη σεζόν κάναμε ένα συγκλονιστικό ματς για 39 λεπτά, όμως ένα κρίσιμο ριμπάουντ στο τέλος μας κόστισε τη νίκη και χάσαμε το τρένο για το φάιναλ φορ. Η Μπένετον έχει δείξει πολλά διαφορετικά πρόσωπα αυτή τη σεζόν, όμως έχουν δυνατότητες να κάνουν σημαντικά πράγματα».

Τέλος ο Ομπράντοβτις έκανε λόγο και για την αναμέτρηση με τον προπονητή της Μπένετον Ετορε Μεσίνα. «Ο Μεσίνα παραμένει προπονητής της ομάδας και θα παραδεχτώ ότι πάντα αποτελεί πίεση για μένα να τον βλέπω ως αντίπαλο, πρώτα ως άνθρωπο και μετά ως προπονητή».

Από πλευράς παικτών ο Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε: «Οταν αναμετριούνται δυο κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, αναμένεται να γίνει μια συγκλονιστική μάχη στο παρκέ, ιδανική για το φίλαθλο κοινό. Πηγαίνουμε στο Τρεβίζο για να πάρουμε τη νίκη. Ημαστε προετοιμασμένοι πολύ καλά και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να παίξουμε σύμφωνα με τα σχέδιά μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ