Πέμπτη 18 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Ανούσια αντιπολίτευση με... φόντο τη νέα λιτότητα

Με φόντο τα νέα μέτρα λιτότητας που θα πάρει η κυβέρνηση, μετά τις υποδείξεις των υπουργών Οικονομικών της ΕΕ, συνεχίζοντας την αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, οι μονομάχοι του δικομματισμού συνεχίζουν να... αντιπαρατίθενται για τη δημοσιονομική «απογραφή».

Με γραπτή δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Ν. Αθανασάκης, επιχείρησε να αποδείξει ότι στη «μεθοδολογία» που χρησιμοποιούσαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ στις «απογραφές», δεν «υπήρχε πρόβλημα» αντίθετα όπως ανέφερε με τη «νέα μεθοδολογία», της κυβέρνησης της ΝΔ με την οποία όπως δήλωσε: «Η Ελλάδα "κέρδισε", άλλα δύο χαμένα χρόνια επιτήρησης και περιοριστικής πολιτικής, μετά τον πρώτο χαμένο χρόνο της ΝΔ που διανύουμε ήδη».

Μάλιστα ο ίδιος πρόσθεσε ότι η Ελλάδα έχασε το «κύρος» και την «αξιοπιστία» της, τα οποία όπως υποστήριξε «είχαν οικοδομηθεί με σκληρή προσπάθεια όλων των Ελλήνων τα προηγούμενα χρόνια, και καταρρακώθηκαν μέσα σε ελάχιστο χρόνο από τη νεοδημοκρατική διακυβέρνηση».

Ο Ν. Αθανασάκης, επιτέθηκε και στον υπουργό Οικονομικών, δηλώνοντας ότι «η "μεζούρα" του κ. Αλογοσκούφη και της ΝΔ» για την ελληνική οικονομία, είναι η «μεζούρα του Προκρούστη».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, επίσης ανέφερε ότι «στο βωμό των μικροκομματικών σκοπιμοτήτων, και στην προσπάθεια να πλήξει το ΠΑΣΟΚ και να εγκαταλείψει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, η κυβέρνηση της ΝΔ πλήττει τα συμφέροντα της χώρας και του ελληνικού λαού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ