Τρίτη 9 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών
Επέτειοι
  • Ο Δήμος Σπερχειάδας σε συνεργασία με το Τοπικό Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ και τους μαζικούς φορείς της πόλης διοργανώνουν γιορταστική εκδήλωση την Κυριακή 14-5-2000 στις 11 π.μ. για να τιμήσουν την επέτειο των 58 χρόνων από το ξεκίνημα του ένοπλου αγώνα της Εθνικής Αντίστασης από τον Αρη Βελουχιώτη και τους συντρόφους του, από την Καλύβα Στεφανή, στη Σπερχειάδα.
  • Η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας της ΠΕΑΕΑ καλεί τα μέλη της, τους φίλους και τους απογόνους των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, να πάρουν μέρος μαζικά σήμερα Τρίτη 9-5-2000 στην εκδήλωση για το γιορτασμό της 55ης επετείου της συντριβής του φασισμού, που θα γίνει στο Μεσολόγγι. Πούλμαν δρομολογούνται για το σκοπό αυτό δωρεάν, που ξεκινούν στις 9 π.μ. από την πλατεία Δημοκρατίας Αγρινίου.
  • Τα Παραρτήματα Αμφισσας - Δελφών - Ιτέας - Κίρρας - Χρισσού της ΠΕΑΕΑ και οι συγγενείς των θυμάτων διοργανώνουν εκδήλωση την Κυριακή 14-5-2000 στις 11 π.μ., προς τιμήν των 18 εκτελεσμένων πατριωτών από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, στις 9 Απρίλη 1944. Η εκδήλωση θα γίνει στο Πασχάλι Χρισσού.
  • Το Παράρτημα Λιβαδειάς της ΠΕΑΕΑ, οι Δήμοι Λιβαδειάς,Διστόμου και οι συγγενείς των θυμάτων τελούν την Κυριακή 14-5-2000 στις 11 π.μ., το ετήσιο μνημόσυνο των 123 πατριωτών που εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς κατακτητές στις 24 Απρίλη 1944 στη θέση «Καρακόλιθος», όπου θα γίνει και το μνημόσυνο. Καλούνται οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, καθώς και όλος ο λαός της περιοχής, να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Πούλμαν θα αναχωρήσουν από το 1ο Γυμνάσιο στις 10.30 π.μ., για να μεταφέρουν τον κόσμο δωρεάν.
Γενική Συνέλευση

Η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών και Φίλων της ΕΠΟΝ (ΠΕΑΦΕ) καλεί τα μέλη της στην 7η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευσή της, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15-5-2000 στις 5 μ.μ., στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών(Κάνιγγος 27, 5ος όροφος, κοντά στην πλ. Κάνιγγος).

Θέματα: Εκθεση δράσης του απερχόμενου ΔΣ και προγραμματισμός δουλιάς για την ερχόμενη χρονική περίοδο. Οικονομικός απολογισμός. Εκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής. Η δουλιά της ΠΕΑΦΕ στο «Σύνδεσμο Φίλων του Μουσείου της ΕΠΟΝ» και οι προοπτικές για δραστηριότητες του «ΣΦΜ-ΕΠΟΝ». Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου ΔΣ και ΕΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ