Τετάρτη 24 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
AEK
«Κατσάδα» Σάντος

Ιδιαίτερα αυστηρή κριτική έκανε στην προπόνηση ο Φερνάντο Σάντος στους παίκτες του, για την απόδοσή τους στον αγώνα με τον Εργοτέλη. Ο προπονητής της ΑΕΚ, δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η κάκιστη απόδοσή τους και στην προπόνηση της Δευτέρας, τους είπε ότι δεν τους αναγνώριζε μέσα στο γήπεδο, ότι με την απόδοσή τους γύρισαν την ομάδα πολύ καιρό προς τα πίσω. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε και είπε ακόμα πολλά πράγματα για την εμφάνισή τους, ενώ τόνισε ότι η ΑΕΚ δε νίκησε τον Εργοτέλη, επειδή ήταν καλύτερη, αλλά λόγω του ότι ήταν πιο τυχερή. Ο Χρήστος Κόντης έχει ένα αιμάτωμα στο δικέφαλο, από μία γονατιά που δέχτηκε και αποκλείστηκε από το ματς κόντρα στους Γάλλους.

Τους 19 ποδοσφαιριστές που θα απαρτίσουν την αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα της Πέμπτης (ΟΑΚΑ, 21:00) κόντρα στη Λιλ ανακοίνωσε χτες ο Φερνάντο Σάντος.

Πρόκειται για τους: Μιχαηλίδη, Χιώτη, Κωστένογλου, Αλβες, Τζιωρτζιόπουλο, Κωνσταντινίδη, Ασουνσάο, Σοάρες, Κατσουράνη, Λυμπερόπουλο, Κρασσά, Αμπονσά, Μόρα, Πέτκοφ, Σολάκη, Μπούρμπο, Τόσκα, Τσεβά και Καμπάνταη. Η αποστολή της Λιλ αναμένεται να φτάσει σήμερα απόγευμα στην Αθήνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ