Τετάρτη 24 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ 1-0
Την τύχη στα... . πόδια του

Την τύχη στα χέρια του κρατάει πλέον για τα καλά ο Ολυμπιακός για την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Λα Κορούνια τον έχει φέρει πλέον μια ανάσα από την παραμονή του στα σαλόνια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αν και η επικράτηση της Μονακό επί της Λίβερπουλ έφερε συνωστισμό στην κορυφή. Ετσι η ομάδα του Μπάγεβιτς θα τα παίξει όλα για όλα στο Ανφιλντ και με ισοπαλία θα πάρει μια από τις δύο προνομιούχες θέσεις εάν και εφόσον οι Μονεγάσκοι περάσουν από το Ριαθόρ.

Σαφώς ανώτεροι των Ισπανών χτες οι ερυθρόλευκοι στο κατάμεστο Καραϊσκάκη σίγουρα θα μπορούσαν να πάρουν τους πολύτιμους τρεις βαθμούς με λιγότερο άγχος αφού έχασαν ένα... τσουβάλι ευκαιρίες μέχρι τη λύτρωση. Στο 10' ο Οκκάς έχασε ένα απίστευτο τετ α τετ. Τέσσερα λεπτά μετά κεφαλιά του Κύπριου έδιωξε σε κόρνερ ο Μολίνα. Στο 30' ο Καφές με πλασέ σημάδεψε το δοκάρι των Ιβηρων.

Στην επανάληψη η υπεροχή των Πειραιωτών ήταν καθολική. Ο Γεωργιάδης στο 59' έχασε τον έλεγχο της μπάλας από ευνοϊκή θέση. Η μεγάλη στιγμή του αγώνα ήρθε στο 68' όταν ο Ριβάλντο με έξοχη πάσα βρήκε τον Τζόρτζεβιτς που με δυνατό βολέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Νορβηγού Χάουγκ «κιτρίνισε» τους Σούρερ, Ντούσερ, Θέσαρ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Πάντος, Ανατολάκης, Σούρερ, Βενετίδης, Καφές (85' Γεωργάτος), Στολτίδης, Τζόρτζεβιτς, Ριβάλντο (85' Μάριτς), Τζιοβάνι, Οκκάς (56' Γεωργιάδης).

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Μολίνα, Μανουέλ Πάμπλο, Πάμπλο Αμο, Θέσαρ, Ρομέρο, Σκαλόνι (78' Μάουρο Σίλβα), Ντούσερ (72' Παντιάνι), Μουνίτις, Βαλερόν, Φραν (86' Τσάγκουι), Λούκε.

Στ' άλλα χτεσινά ματς: Μονακό-Λίβερπουλ 1-0, Ρεάλ Μαδρίτης-Μπάγερν Λεβερκούζεν 1-1, Ντιναμό Κιέβο-Ρόμα 2-0, Μπάγερν Μονάχου-Μακάμπι Τελ Αβίβ 5-1, Γιουβέντους Αγιαξ 1-0, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λιόν 2-1, Σπάρτα Πράγας-Φενέρ Μπαξέ 0-1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ