Σάββατο 27 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΑ
48ωρη απεργία στις 9 και 10 Δεκέμβρη

Απόφαση για 48ωρη απεργία στις 9 και 10 Δεκέμβρη πήρε χτες η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ - ΟΤΑ μπροστά στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του κλάδου και ενώ δύο ημέρες πριν ο υπουργός Εσωτερικών απέφυγε για άλλη μια φορά να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις. Η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει τη δεύτερη ημέρα της απεργίας.

Από τη μεριά τους, οι ταξικές συνδικαλιστικές δυνάμεις σε όλη την Ελλάδα, η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Εργαζομένων ΟΤΑ Αττικής, με περιοδείες στους χώρους δουλιάς ενημερώνουν τους εργαζόμενους για τη σημασία και την αναγκαιότητα της απεργίας, προβάλλουν το αγωνιστικό πλαίσιο αιτημάτων που έχουν διαμορφώσει με κριτήριο την κάλυψη των σύγχρονων πραγματικών αναγκών, και, ταυτόχρονα, τους καλούν να δώσουν μαζικό αγωνιστικό παρών συμμετέχοντας στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στις 9 του Δεκέμβρη.

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα 29 Νοέμβρη ξεκινά το διήμερο Συνέδριο της ΠΟΕ - ΟΤΑ που θα ασχοληθεί με ζητήματα καταστατικού, απολογισμό και προγραμματισμό δράσης. Ενόψει του Συνεδρίου η ΔΑΣ στη διακήρυξή της καλεί τους εργαζόμενους να οργανωθούν στα συνδικάτα και τους τόπους δουλιάς, να συσπειρωθούν στο ταξικό κίνημα και να διαθέσουν τις δυνάμεις τους για την αντιμετώπιση της εντεινόμενης αντεργατικής επίθεσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ