Παρασκευή 3 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Νίκος Μπελογιάννης
Νίκος Μπελογιάννης
Φωτ.

Στη μνήμη της συντρόφισσάς μου στη ζωή και στον αγώνα ΣΤΕΛΛΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, η οποία «έφυγε» στις 22 Ιούλη 1997 και στη μνήμη του αδελφού μου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, που εκτελέστηκε στη διάρκεια του Εμφύλιου στα Γιάννενα, προσφέρω για το 17ο Συνέδριο του μαρξιστικού-λενινιστικού ΚΚΕ στις ΚΟΒ της Νέας Σμύρνης 1.000 ευρώ με την πεποίθηση ότι από το 17ο Συνέδριο το Κόμμα μας θα βγει ακόμη πιο δυνατό.

Θόδωρος Παναγόπουλος, γεννημένος στις 3 Φλεβάρη 1915

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, ο οποίος εκτελέστηκε το Μάρτη του 1952, προσφέρω 300 ευρώ προς τιμή του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ανω Νέας Σμύρνης.

Η συγκρατούμενη με τον Νίκο Μπελογιάννη στην πρώτη δίκη και συγκαταδικασμένη σε θάνατο Καλλιόπη Παπαδοπούλου

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή ΜΙΜΗ ΤΖΑΝΟΥ, ο οποίος πέθανε στις 27 Νοέμβρη 2004 και αντί για στεφάνι στην κηδεία του, φίλοι και σύντροφοί του από την ΚΟ Λιβαδειάς, προσφέρουν 150 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπητού συζύγου μου και αγωνιστή ΒΑΣΙΛΗ ΦΩΤΟΥ και προς τιμή του 17ου Συνεδρίου, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Ιλίου, 50 ευρώ.

Ελένη Φώτου

* * *

Στη μνήμη του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΤΖΙΔΗ, στελέχους του ΚΚΕ, η γυναίκα του Σοφία προσφέρει για το 17ο Συνέδριο 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Πολίχνης.

Κώστας Κατσαβός
Κώστας Κατσαβός
* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΠΑΥΛΟΥ ΜΠΟΥΤΑΧΙΔΗ, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, οποίος έλαβε μέρος στην απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, που πέθανε στις 25 Ιούνη 2004, η σύζυγός του Σοφία προσφέρει 150 ευρώ στη ΝΕ Σερρών για το 17ο Συνέδριο.

* * *

Στη μνήμη του θείου μου ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΩΡΑΪΤΗ, ο οποίος εκτελέστηκε στο Επταπύργιο στις 25 Νοέμβρη 1948, προσφέρω για το 17ο Συνέδριο 100 ευρώ.

Δέσποινα Μωραΐτη-Πολίτση

* * *

Η Σιμέλα και ο Δήμος Ζιώτας για τα 86 χρόνια από την ίδρυση του ηρωικού ΚΚΕ, προσφέρουν 400 ευρώ στη μνήμη των θείων τους αγωνιστών ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗ και ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΡΑΜΠΙΔΗ και στη μνήμη των νεκρών ανταρτών του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ από τα χωριά Κορυφή Κοζάνης και Ποντοκερασιά Κιλκίς.

* * *

Φωτ.

Η Κέλλυ και η Χαρά Παπαϊωάννου προσφέρουν για το 17ο Συνέδριο 150 ευρώ, μέσω της Αχτίδας Παιδείας της ΚΟ Θεσσαλονίκης και άλλα 150 ευρώ, μέσω της Τομεακής Οργάνωσης Β΄ Διαμερίσματος της Οργάνωσης Αθήνας της ΚΝΕ στη μνήμη της αγαπημένης γιαγιάς τους ΕΥΧΑΡΙΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ, καθώς επίσης στη μνήμη όλων των νεκρών γυναικών, οι οποίες αγωνίστηκαν από τις γραμμές της Εθνικής Αντίστασης.

* * *

Φωτ.2

Στη μνήμη των συμφοιτητών μου Κ. ΠΑΖΑΪΤΗ και ΝΙΚ. ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΟΥ, οι οποίοι δολοφονήθηκαν στην Κατοχή από γερμανικές σφαίρες γιατί ήταν Ελληνες, προσφέρω για το 17ο Συνέδριο 400 ευρώ.

Στέλλα Παναγοπούλου
Στέλλα Παναγοπούλου
Κωσταργύρης

** *

Φωτ.

Σήμερα, 3 Δεκέμβρη, συμπληρώθηκαν 3 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο κομμουνιστής ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Γ. ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 200 ευρώ, μέσω Εδαφικής ΚΟΒ Χαϊδαρίου, προς τιμή του 17ου Συνεδρίου του Κόμματος, για τα ιδανικά του οποίου αγωνίστηκε.

Η σύζυγός του Ευγενία

Τα παιδιά του Γιώργος-Πόπη και Γιώργος, Μιχαήλ

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή ΛΕΩΝΙΔΑ ΦΑΣΟΥΛΑ, στελέχους του ΚΚΕ και του αντιδικτατορικού αγώνα, ο γιος του Θέμης πρόσφερε στην ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη», στην Οικονομική Εξόρμηση για το 17ο Συνέδριο, 100 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή από τη Μενδενίτσα Λοκρίδας ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΑΒΟΥ, ο Μανώλης Κωνσταντινίδης προσφέρει στο «Ριζοσπάστη» για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ.

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών γονιών μου ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ και ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΣΤΡΟΦΥΛΑ, των αδελφών μου ΟΥΡΑΝΙΑΣ, ΓΙΩΤΑΣ και ΓΙΩΡΓΟΥ και του γαμπρού μου ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΤΑ ΚΑΦΙΡΗ, προσφέρω στο ΚΚΕ για το 17ο Συνέδριο 50 ευρώ.

Βάσω Στροφύλα-Γεωργούλη

* * *

Στη μνήμη των συγκρατουμένων μου γυναικών στις φυλακές Αβέρωφ, ΑΥΡΑΣ ΠΑΡΤΣΑΛΙΔΟΥ, ΜΑΡΙΑΣ ΣΒΩΛΟΥ, ΡΟΥΛΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΥ, ΜΠΕΑΤΑΣ ΚΙΤΣΙΚΗ, ΠΕΠΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΘΕΑΝΩΣ ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗ, ΕΛΕΝΗΣ ΔΑΦΥΛΑ, ΣΟΦΙΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΕΝΗΣ ΒΟΥΡΝΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ και ΑΜΑΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρω 50 ευρώ για το 17ο Συνέδριο του Κόμματος.

Εύχαρισ Φουντουλάκη
Εύχαρισ Φουντουλάκη
Βάσω Στροφυλά-Γεωργούλη


λεωνίδας Φασούλας
λεωνίδας Φασούλας

Χριστόφορος Κρητικός
Χριστόφορος Κρητικός

Κώστας Παζαϊτης
Κώστας Παζαϊτης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ