Τετάρτη 8 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

ΠΟΙΑ ΤΑΞΗ ΚΥΒΕΡΝΑ; «Ο Καραμανλής τόλμησε να κάνει πράξη αυτό που υποσχέθηκε προεκλογικά, αποδεικνύοντας αφενός την πολιτική του αξιοπιστία και αφετέρου τη μη εξάρτησή του από οικονομικά και εκδοτικά συμφέροντα» (το κύριο άρθρο στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ: «Τέλος στην ασυδοσία του συστήματος, το οποίο όπως κατήγγειλε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ "διαστρεβλώνει την πραγματικότητα"» (το πρώτο θέμα στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ... «Ούτε οι κάτοχοι της μεγάλης πλειοψηφίας των μετοχών του ΔΟΛ, ούτε οιοσδήποτε βασικός μέτοχος, ούτε τα διευθυντικά στελέχη του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη έχουν οποιαδήποτε οικονομική επιχειρηματική σχέση με το Δημόσιο, ούτε ενδιαφέρονται για τις ρυθμίσεις που επιβάλλει ο υπό συζήτηση νόμος» (δήλωση στην πρώτη σελίδα στα ΝΕΑ).

ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ: «Σε μια ευνομούμενη ευρωπαϊκή χώρα όπου λειτουργεί ο ανταγωνισμός δε χρειάζονται νόμοι για τον βασικό μέτοχο» (δήλωση του προέδρου του ΣΕΒ /το ΒΗΜΑ).

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ... «Κρίσιμη βδομάδα. Και τα όρια ηλικίας στο τραπέζι του Ασφαλιστικού. Συνεχείς διαπραγματεύσεις» (η είδηση στο ΒΗΜΑ).

ΠΑΣΧΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ: «Η Κεντρική Τράπεζα παρακολουθεί στενά τα προβλήματα που δημιουργούνται σε ορισμένα πιστωτικά ιδρύματα εξαιτίας του ασφαλιστικού» (είδηση στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Τ' ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ! «Η ανησυχία της Τράπεζας της Ελλάδας δεν είναι αβάσιμη ή υπερβολική. Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις, ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Fitch προχώρησε χτες σε υποβάθμιση της Εμπορικής Τράπεζας» (το «ρεπορτάζ» στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ