Πέμπτη 16 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνάντηση Παπούλια - Παπανδρέου

Με τον Κάρολο Παπούλια συναντήθηκε χτες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, ο οποίος του ευχήθηκε «καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Εξερχόμενος από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, όπου έγινε η συνάντηση, ο Κ. Παπούλιας δήλωσε: «Ηταν μια γόνιμη συζήτηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Ελπίζω να μην είναι η τελευταία και πρέπει να πω ότι ήταν μέσα σε ένα κλίμα φιλικό και εγκάρδιο».

Από την πλευρά του ο Γ. Παπανδρέου, ανέφερε ότι υποδέχτηκε «με συγκίνηση τον υποψήφιο πρόεδρο της Δημοκρατίας». Είχαμε, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «μία γόνιμη, αλλά και μία φιλική συζήτηση. Ο Κάρολος Παπούλιας είναι ένας και πολύ καλός προσωπικός φίλος, αλλά ακόμα περισσότερο ένας άνθρωπος που έχει αγωνιστεί σε όλη του τη ζωή για τους θεσμούς της Δημοκρατίας, από μικρό παιδί στην Αντίσταση, και αργότερα, και συνεργάτης, βεβαίως, πολύ στενός, του Ανδρέα Παπανδρέου».

Ο Γ. Παπανδρέου, επίσης για τον Κ. Παπούλια, δήλωσε «σίγουρος ότι θα υπάρξει στενή συνεργασία με όλα τα κόμματα, και με τη Βουλή, όπως θα υπάρξει και η στήριξη των προσπαθειών του στα νέα αυτά καθήκοντα». Μάλιστα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε: «Πέρα από αγωνιστής στον πολιτικό στίβο είναι αγωνιστής και στον αθλητικό στίβο, και αυτό νομίζω φέρνει, επίσης ένα πολύ ωραίο συμβολισμό για τη χώρα μας μετά από τους Αγώνες του 2004».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ