Παρασκευή 12 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
Επιλογές
Για τους μικρούς μας φίλους

Συνεχίζεται με επιτυχία το 15ο Παιδικό Φεστιβάλ του Δήμου Βύρωνα. Σήμερα στο θέατρο «Λουίζα» τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν: Την παράσταση «Οδυσσεβάχ» από μαθητές του 1ου Γυμνασίου (3.30μμ). «Μέσα στο νερό δασκάλα» από το 3ο Δημοτικό (7μμ). «Τύμπανο, τρομπέτα και κόκκινα κουφέτα» από το 13ο Δημοτικό (9.30μμ). Στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (8μμ) μαθητές του 13ου Δημοτικού παρουσιάζουν παραδοσιακούς χορούς, ενώ στην παιδική χαρά Ανάληψης από τις 6.30μμ οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παίξουν με κλόουν και να παρακολουθήσουν παραδοσιακούς χορούς (7.30μμ) και την παράσταση «Η γειτονιά μας» από το 7ο Δημοτικό.

Αύριο στο «Λουίζα», (6μμ) τα παιδιά του 2ου Γυμνασίου παρουσιάζουν τον «Κύκλο με την κιμωλία». Στις 8.30μμ, το 3ο Γυμνάσιο παρουσιάζει το «Λόρδο Βύρωνα». Στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (7.30μμ) θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί. Στο Θέατρο Βράχων «Αννα Συνοδινού» (8.30μμ), το 5ο Γυμνάσιο παρουσιάζει το «Ταξίδι στην Κωμωδία». Στο προαύλιο του 9ου Δημοτικού (6μμ) φιλοξενούνται παραστάσεις και παραδοσιακοί χοροί. Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται και τις επόμενες μέρες.

  • Γελωτοποιοί, ταχυδακτυλουργοί, ξυλοπόδαροι, κλόουν... συμμετέχουν αύριο και την Κυριακή στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Αιγάλεω για τα παιδιά, στο Αλσος. Το πρόγραμμα θα διαρκεί από 11πμ - 2μμ και 5.30- 9.30μμ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ