Τετάρτη 22 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Το... ημερολόγιο

Τη ρομαντική κομεντί «Το ημερολόγιο μιας πριγκίπισσας», σε σκηνοθεσία Γκάρι Μάρσαλ, θα μεταδώσει απόψε στις 21.00 το Mega.

«Κάθε κορίτσι κρύβει μέσα του μια πριγκίπισσα. `Η... μήπως όχι;». Μια ντροπαλή και μάλλον αδέξια 16χρονη, που ζει την τυπική καθημερινή ζωή μιας όχι ιδιαίτερα δημοφιλούς μαθήτριας, ανακαλύπτει ότι είναι η μόνη διάδοχος στο μικρό ευρωπαϊκό πριγκιπάτο της Γενοβίας και ξεκινάει το απίστευτο ταξίδι της προς το θρόνο! Εκεί θα γνωρίσει την αυστηρή, πλην όμως γοητευτική γιαγιά της - και βασίλισσα της Γενοβίας - η οποία αναλαμβάνει να μεταμορφώσει την άμυαλη έφηβη σε αληθινή πριγκίπισσα, φτιάχνοντας την εμφάνιση και τους τρόπους της. Οι δυο γυναίκες θα έρθουν σε σύγκρουση λόγω της διαφορετικής τους νοοτροπίας και τελικά η μικρή πριγκίπισσα θα πρέπει να αποφασίσει αν θα παραμείνει κοντά στην οικογένεια, στους φίλους και την άχαρη καθημερινότητά της, ή, εάν θα εγκαταλείψει τα πάντα προκειμένου να αναλάβει τη βασιλική θέση που δικαιωματικά της ανήκει...

Τρυφερή, αστεία και δροσερή, η ταινία συνδυάζει την ανέμελη φρεσκάδα της νεαρής πρωταγωνίστριας με την αριστοκρατική γοητεία της Τζούλι Αντριους. Μαζί της πρωταγωνιστεί και η Αν Χάθαγουέι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ