Παρασκευή 12 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
Ζητούν την κατάργηση των εκτάκτων

Συγκέντρωση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης και πορεία προς το υπουργείο Εσωτερικών, πραγματοποίησαν χτες το απόγευμα συμβασιούχοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ), διεκδικώντας τη μονιμοποίησή τους και την κατάργηση του θεσμού των εκτάκτων που ταλανίζει τον κλάδο και φαίνεται να μη λύνει η ρύθμιση του υπουργείου Εσωτερικών για τη μονιμοποίηση των υπαλλήλων του ευρύτερου δημοσίου τομέα.

Οι εργαζόμενοι, με συνθήματα υπέρ της μονιμοποίησής τους και κατά της εργασίας με ημερομηνία λήξης, κατευθύνθηκαν προς το υπουργείο Εσωτερικών, με την ηγεσία του οποίου αναμένεται να συναντηθούν στις αρχές της ερχόμενης βδομάδας.

Παράλληλα, τη Δευτέρα, η Συντονιστική Επιτροπή των Σωματείων Εκτάκτων στους Δήμους, αναμένεται να συναντηθεί με την Κεντρική Ενωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας και να της θέσει τα παραπάνω αιτήματα.

Τα αποτελέσματα των σχετικών επαφών θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής, την Τετάρτη το απόγευμα και ανάλογα θα αποφασιστεί ή όχι η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ