Τρίτη 11 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΔΙΕΘΝΗ
ΚΚ ΙΝΔΙΑΣ - ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ
Διαφυλάσσουμε τους δεσμούς φιλίας και αλληλεγγύης

Ευχαριστήρια επιστολή προς το ΚΚΕ για την ειλικρινή αλληλεγγύη

Επιστολή με την οποία εκφράζει τις ειλικρινείς της ευχαριστίες προς το ΚΚΕ για το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη του και προς το λαό της Ινδίας που επίσης επλήγη από τα καταστροφικά τσουνάμι, απέστειλε η ΚΕ του Κομμουνιστικού Κόμματος Ινδίας (Μαρξιστικό).

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

«Αγαπητοί Σύντροφοι,

Η Κεντρική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος Ινδίας (Μαρξιστικό) εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες στο ΚΚΕ για το συλλυπητήριο μήνυμα για την καταστροφή που υπέστη ο λαός της Ινδίας στο πρόσφατο τσουνάμι, που έπληξε τη Νότια Ασία και κάποιες περιοχές της Αφρικής.

Περισσότεροι από 14.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν και αρκετές χιλιάδες ακόμα αγνοούνται μέσα σε αυτή τη συμφορά που έχει πλήξει αρκετές περιοχές της Ινδίας. Υλικές ζημιές αξίας δισεκατομμυρίων προκλήθηκαν.

Την ίδια στιγμή που το ΚΚΙ (Μαρξιστικό) συμμετέχει στις πανεθνικές μαζικές προσπάθειες ανακούφισης και αποκατάστασης των πληγέντων που έχει οργανώσει η κυβέρνηση, ταυτόχρονα ανέλαβε παρόμοιες ανεξάρτητες προσπάθειες σε αρκετά μέρη στις πληγείσες περιοχές. Θα σας εκθέσουμε λεπτομερώς τα σχετικά με τις προσπάθειες οι οποίες καταβάλλονται από το κόμμα μας.

Η ΚΕ του ΚΚΙ (Μαρξιστικό) εκφράζει τις ευχαριστίες της για το ενδιαφέρον που έδειξε η ΚΕ του ΚΚΕ, και την εκτίμησή της για την έκφραση της αλληλεγγύης από το ΚΚΕ με αυτή την αφορμή. Το ΚΚΙ (Μαρξιστικό) πάντα θα διαφυλάσσει τους πολύτιμους δεσμούς φιλίας και αλληλεγγύης που υπάρχουν μεταξύ των δύο λαών και κομμάτων μας.

Με Συντροφικούς Χαιρετισμούς,

Σιτάραμ Γιετσούρι

Μέλος του Πολιτικού Γραφείου και

Επικεφαλής του Διεθνούς Τμήματος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ