Παρασκευή 21 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Καθαίρεσαν τον διευθυντή

Την καθαίρεση του διευθυντή του συνεταιριστικού εργοστασίου γάλακτος Τρικάλων, Θ. Σταρίδα, αποφάσισε χτες σε συνεδρίασή της η διοίκηση της επιχείρησης, με την ψήφο των τριών συμβούλων της πλειοψηφίας που πρόσκεινται στη ΝΔ. Για να δικαιολογήσει αυτή την ενέργεια, η διοίκηση της επιχείρησης ισχυρίστηκε ότι ο Θ. Σταρίδας είχε απρεπή συμπεριφορά απέναντι στον πρόεδρο της διοίκησης Απ. Αντωνόπουλο, ενώ τον κατηγορεί επειδή, πριν τρεις μήνες δεν εμπόδισε τη γενική συνέλευση των εργαζομένων στο χώρο του εργοστασίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση καθαίρεσης του επί δεκατέσσερα, περίπου, χρόνια, διευθυντή του εργοστασίου γάλακτος, πάρθηκε, σε μια περίοδο που απειλείται ο συνεταιριστικός χαρακτήρας της επιχείρησης, εξαιτίας της εφαρμοζόμενης αντισυνεταιριστικής πολιτικής της κυβέρνησης και των εκφραστών της.

Με ψήφισμά τους οι εργαζόμενοι του εργοστασίου γάλακτος, που έβγαλαν μετά από γενική συνέλευση, επισημαίνουν ότι οι κατηγορίες είναι ανυπόστατες και πως οι αποφάσεις της θίγουν συμφέροντα των εργαζομένων, των παραγωγών και των καταναλωτών. Και επιφυλάσσονται να προχωρήσουν σε περαιτέρω ενέργειες, ώστε οι ίδιοι να διαφυλάξουν το συνεταιριστικό χαρακτήρα της επιχείρησης και τα συμφέροντα των εργαζομένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ