Τετάρτη 26 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

-- Εκδήλωση για τον καινούριο χρόνο πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη 26 Γενάρη 2005 ώρα 5 μ.μ. στα γραφεία της ΠΟΑΟ (Πειραιώς 6, 4ος όροφος), η Κίνηση Αντιστασιακών Εκπαιδευτικών και Φίλων (ΚΑΕΑΦ) όπου θα τιμηθούν, ειδικά, οι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι Μαρία Χουρδάκη και Γιώργος Χουρμουζιάδης.

-- O σύλλογος «Εκτελέσεις Περιφέρειας Γυθείου» διοργανώνει τη χρονιάτικη γενική συνέλευσή του, σήμερα Τετάρτη 26.1.2005 και ώρα 5 μμ στο ξενοδοχείο «ΕΚΟΝΟΜΥ» (Κλεισθένους, πίσω από το Δημαρχείο Αθηνών). Καλούνται τα μέλη να παρευρεθούν.

-- Η Πανελλήνια Ενωση Συμπαράστασης προς τα Θύματα Πολιτικής Δίωξης «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ», αφού εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όσους τη στήριξαν οικονομικά για να ανταποκριθεί στους στόχους της, καλεί τα μέλη και τους φίλους της να παρευρεθούν, σήμερα Τετάρτη 26.1.2005 και ώρα 5.30 μμ στην αίθουσα Λογιστών, Κάνιγγος 27 - 5ος όροφος, για την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Θα γίνει κλήρωση με λαχνούς και πλούσια δώρα ενώ θα υπάρχει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

-- Η Διοικούσα Επιτροπή του παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ Αρτέμιδας σας προσκαλεί στην συνεστίαση - γλέντι που διοργανώνει την Παρασκευή 28/2/2005 στις 8μμ στο κέντρο «Μιττεράν», λεωφόρος Αγ. Ιωάννη και Θήρας, Αρτέμιδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ