Πέμπτη 27 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Το μεγάλο αλισβερίσι

Και, βέβαια, έπονται τα μεγάλα νταλαβέρια με τους επιχειρηματίες της Υγείας. Η Ενωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδας (ΕΑΕΕ) οργανώνει τη Δευτέρα ημερίδα, στην οποία «ο υπουργός Ν. Κακλαμάνης θα μιλήσει για το Ελληνικό Σύστημα Υγείας και τις προοπτικές συνεργασίας δημοσίου και ιδιωτικού τομέα Υγείας», όπως αναφέρει στην πρόσκλησή της η ΕΑΕΕ.

Το θέμα της «συνεργασίας» έθεσε χτες η στήλη στον υπουργό Υγείας, ο οποίος επιβεβαίωσε την πρόσκληση στην ημερίδα, αλλά σημείωσε ότι η ανακοίνωση αυτή δεν εκφράζει την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

«Υπάρχουν δηλώσεις ότι το σχέδιο για τα ράντζα γίνεται για να υπάρχουν "καθαρά νοσοκομεία" ενόψει της συμφωνίας για την εκχώρηση κλινών στις ασφαλιστικές εταιρίες», επέμεινε η στήλη.

Ιδού και η απάντηση του Ν. Κακλαμάνη: «Απ' τον πρώτο μήνα που βρεθήκαμε εδώ σας είπαμε ότι μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο αξιοποίησης των νέων υποδομών σε συνεργασία με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες... Σας είπα ότι θα μας απασχολήσει από το 2005. Αλλά δεν έχει ξεκινήσει καν η κουβέντα. Οταν ξεκινήσει η κουβέντα και καταλήξουμε στο "ναι" ή στο "όχι" θα ενημερωθείτε. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει απολύτως τίποτε».

Αργά ή γρήγορα, δηλαδή, έρχεται το μεγάλο αλισβερίσι. Και, τότε, αλίμονο στον κοσμάκη...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ