Παρασκευή 28 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ - ΠΑΟ 1-1
Ανοιχτοί λογαριασμοί

Τα γκολ και το θέαμα μοιράστηκαν χτες ΑΕΚ και ΠΑΟ

Sportidea

Τα γκολ και το θέαμα μοιράστηκαν χτες ΑΕΚ και ΠΑΟ
Ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου άφησαν χτες στο ΟΑΚΑ ΑΕΚ και Παναθηναϊκός που στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1. Βέβαια, με το αποτέλεσμα αυτό οι «πράσινοι» έχουν προβάδισμα στα προγνωστικά αφού ακολουθεί η ρεβάνς στη Λεωφόρο. Ενα τραγικό λάθος του Χιώτη στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου, του έφυγε η μπάλα, έδωσε το δικαίωμα στον Κωνσταντίνου να γράψει το 1-0. Παρ' όλα αυτά η ΑΕΚ έμεινε «ζωντανή» στις καθυστερήσεις χάρις στο γκολ του Λυμπερόπουλου με κεφαλιά (στο '93) που για δεύτερη φορά σκόραρε κατά της πρώην ομάδα του (μετά τον αγώνα πρωταθλήματος). Σε γενικές γραμμές πάντως το παιχνίδι ήταν μέτριο, με τις δυο ομάδες να έχουν στην κατοχή τους από ένα ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι ήταν κάπως πιο κινητικοί, κυρίως από τα πλάγια, και με τους Σέζαρ και Κρασσά κύριους εκφραστές, προσπάθησαν να κάνουν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα αλλά χωρίς επιτυχία, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που φάνηκαν να προσέχουν την άμυνα. Ας σημειωθεί ότι από τον αγώνα δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης, διαπλικτισμών και τα σκληρά μαρκαρίσματα.

ΑΕΚ: Χιώτης, Μάλμπασα (62' Μπούρμπος), Κόντης, Αλβες, Κωστένογλου, Λυμπερόπουλος, Κατσουράνης, Ιβιτς (75` Κωνσταντινίδης), Ασουνσάο, Σέζαρ, Κρασσάς (83' Χριστοφορίδης)

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Βύντρα, Ρουμπάκης, Μορίς, Γκούμας, Μπασινάς, Αντριτς, Σκάτσελ (70' Βούτερ), Γκονζάλες (85`, Χαραλαμπίδης), Κωνσταντίνου (76` Παπαδόπουλος).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ