Παρασκευή 25 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Βρετανικές... φουρτούνες

Ευθύνες στο διαιτητή Αντερς Φρισκ για την ήττα με σκορ 2-1 που υπέστη το βράδυ της Τετάρτης στο «Καμπ Νου» από την Μπαρτσελόνα, καταλογίζει φανερά η Τσέλσι. Μάλιστα, η διοίκηση των Λονδρέζων προσανατολίζεται να κάνει επίσημη καταγγελία στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία για τη συζήτηση που είχαν στην ανάπαυλα του αγώνα στη φυσούνα ο τεχνικός του καταλανικού συλλόγου, Φρανκ Ράικαρντ, με τον Σουηδό διαιτητή, και σύμφωνα με τον τεχνικό των «μπλε» Ζοσέ Μουρίνιο, το γεγονός αυτό επηρέασε τον ρέφερι που στη συνέχεια απέβαλε τον Ντιντιέ Ντρογκμπά με αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Κατά τα άλλα, στο Μάντσεστερ το κλίμα με την ήττα από τη Μίλαν με 1-0 είναι ίδιο με αυτό που επικρατούσε πριν τον αγώνα όταν 3.000 οπαδοί των «κόκκινων» διαδήλωσαν ενάντια στο ενδεχόμενο πώλησης της ομάδας στον Αμερικανό επιχειρηματία Μάλκομ Γκλέιζερ.

Αντίθετα τα χαμόγελα δε σταματούν στη Λιόν, αφού η νίκη της γαλλικής ομάδας με 3-0 στη Γερμανία επί της Βέρντερ κάνει τους Γάλλους να σκέφτονται από τώρα το εμπόδιο των προημιτελικών. Ιντερ και Πόρτο θα τα ξαναπούν στο Μιλάνο με τους «Νερατζούρι» να έχουν προβάδισμα μετά το 1-1 της Πορτογαλίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ