Σάββατο 26 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Νέα έργα στις σκηνές
«2004» στο θέατρο «Θησείον»
«2004» στο θέατρο «Θησείον»
  • Το έργο «2004» του Μιχαήλ Μαρμαρινού, παρουσιάζεται στο θέατρο «Θησείον», σε σκηνοθεσία του ίδιου, σκηνικά -κοστούμια Καρολίν Μπέρνερ, βίντεο Εκτορα Λυγίζου, επιμέλεια κίνησης των Φώτη Νικολάου - Βάλιας Παπαχρήστου. Παίζουν: Γιάννης Στάνκογλου, Ιωάννα Τσιριγκούλη, Αλέξανδρος Κατέχης, Μαρία Πανουργιά, Θεοδώρα Τζήμου και Σύρμω Κέκε. Συμμετέχει χορός εθελοντών της Ολυμπιάδας του 2004.
  • Τη Δευτέρα θα δοθεί η επίσημη του έργου της Μαίρης Μαραγκουδάκη «Εν Κενώ», στο θέατρο «Βαφείο» (Αγίου Ορους 16 & Κων/πόλεως 115, Βοτανικός), σε σκηνοθεσία της ίδιας, χορογραφία Ελενας Λιζάρδου, μουσική επιμέλεια Τάσου Σκλαβούνου. Τα τρία πρόσωπα αφηγούνται τρεις σκληρές ιστορίες, ξετυλίγοντας το κουβάρι των αναμνήσεών τους, ενώ μια γυναίκα ανταλλάσσει την ψυχή της για λίγη πρόσκαιρη εξουσία. Μια άλλη αφήνεται ανυπεράσπιστη στο ρεύμα της ζωής για να ανακαλύψει πως η ζωή της πέρασε και έμεινε στο περιθώριο. Ενας άντρας προδίδεται από τον έρωτα και διχάζεται ανάμεσα στη λογική και τον παραλογισμό. Παίζουν: Αμαλία Μαστοράκη, Δημήτρης Παπαδάτος, Μαίρη Μαραγκουδάκη και Ερμιόνη Ποτουρίδου.
  • Το έργο «RRRaus» της Αθηνάς Παππά παρουσιάζεται στο θέατρο «Παραμυθίας», σε σκηνοθεσία της ίδιας και του Αντριαν Φρίλινγκ και μουσική Δημήτρη Μαραμή. Παίζουν: Αντώνης Αλεξίου, Κωνσταντίνος Καραδήμας, Δημήτρης Μαραμής, Δημήτρης Μορφακίδης, Αθηνά Παππά, Κατερίνα Σαβράνη, Αντριαν Φρίλινγκ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ