Τρίτη 1 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ενδιαφέρον και για τις συνελεύσεις

Τρεις ένστολοι αστυνομικοί παρουσιάστηκαν θρασύτατα χτες το απόγευμα στο Θέατρο «Ακάδημος» για να παρακολουθήσουν τη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Αθήνας!

Η προκλητική αυτή ενέργεια της Αστυνομίας βεβαίως προσέκρουσε στους ξενοδοχοϋπαλλήλους, οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία τους διαμαρτυρήθηκαν έντονα και απαίτησαν να φύγουν από τον προθάλαμο του θεάτρου. Οι τρεις αστυνομικοί κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες άρχισαν να «μασούν τα λόγια» τους και τα αρχικά λεγόμενά τους: «εκτελούμε εντολές» μετατράπηκαν σε «δεν είμαστε για σας εδώ». Τελικά αναγκάστηκαν να φύγουν από το χώρο και να περάσουν στην απέναντι μεριά του δρόμου.

Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι πραγματοποίησαν κανονικά τη συνέλευσή τους και αποφάσισαν να συντονίσουν τα αγωνιστικά τους βήματα με τους υπόλοιπους εργαζόμενους, συμμετέχοντας στην 24ωρη απεργία στις 17 Μάρτη. Παράλληλα εξουσιοδότησαν το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Αθήνας να αποφασίσει την παραπέρα κλιμάκωση του αγώνα για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Επίσης, στη συνέλευση αποφασίστηκε η τροποποίηση του Καταστατικού του σωματείου, προκειμένου να γράφονται σε αυτό όλοι οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία ανεξάρτητα από ειδικότητα και σχέση εργασίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ