Τετάρτη 2 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
«Δώστε πίσω τα κλεμμένα»

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνταξιούχων σήμερα στις 11 π.μ. έξω από το υπουργείο Οικονομίας

Την έντονη αντίδραση των συνταξιούχων συναντά η προκλητική μεθόδευση της κυβέρνησης. Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Ομοσπονδίες καλούν όλους τους συνταξιούχους να δώσουν το «παρών» στη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν στις 11 το πρωί έξω από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας.

Ο Διαμαντής Μαυροδόγλου, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, δήλωσε στο «Ρ»: «Η κυβέρνηση προσπαθεί να δυσκολέψει ακόμα πιο πολύ την επιστροφή των παρανόμων παρακρατηθέντων στους χιλιάδες συνταξιούχους. Επιπλέον με την προσφυγή της στα δικαστήρια προσπαθεί να ανατρέψει την πρώτη απόφαση του Α' Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου και φυσικά να κερδίσει χρόνο εξαντλώντας όλα τα ένδικα μέσα μέχρι που να έχει και αμετάκλητη απόφαση.

Καταλογίζουμε την πολιτική ευθύνη στην κυβέρνηση και απαιτούμε να κάνει αμέσως πράξη την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου και να δώσει πίσω τα κλεμμένα. Καταγγέλλουμε και τη δημαγωγία του ΠΑΣΟΚ που ενώ ως κυβέρνηση ανανέωσε το χαράτσι του ΛΑΦΚΑ μέχρι το 2007 τώρα καμώνεται ότι στηρίζει τους συνταξιούχους. Απαιτούμε και διεκδικούμε να μας δώσουν πίσω με νομοθετική ρύθμιση ό,τι παράνομα μας κράτησαν όλα αυτά τα χρόνια. Αποτελεί ένα από τα βασικά αιτήματα για τα οποία βγαίνουμε -και σήμερα - στους δρόμους με το σύνθημά μας: "Δώστε πίσω τα κλεμμένα"».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ