Πέμπτη 3 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Ντροπή!

Τη βία και την κλοπή στην οποία επιδίδεται η κυβέρνηση σε βάρος των συνταξιούχων καταγγέλλει το ΠΑΜΕ και καλεί τους εργαζόμενους και τους απόμαχους της δουλιάς σε ξεσηκωμό στις 17 του Μάρτη.

Η ανακοίνωση της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ αναφέρει: «Η κυβέρνηση της ΝΔ έδειξε σήμερα το αληθινό πρόσωπό της. Αυταρχισμός, βία και ξυλοδαρμοί των ηλικιωμένων γερόντων από αστυνομικούς! Ντροπή!

Οι συνταξιούχοι σήμερα συγκεντρώθηκαν για να καταγγείλουν τη μεθόδευση της κυβέρνησης σε βάρος τους. Σε βάρος του ιδρώτα και του ύψους των συντάξεών τους. Για να καταδικάσουν τη βρώμικη κομπίνα που έστησε σε βάρος τους με τους ανθρώπους της.

Γελιέται η κυβέρνηση αν νομίζει ότι με τον αυταρχισμό και τις κομπίνες θα εξαπατήσει τους εργαζόμενους.

Γελιέται επίσης η ΝΔ αν νομίζει ότι εμείς, οι νεότεροι, θα αφήσουμε απροστάτευτους τους συνταξιούχους στην κρατική βία και τον αυταρχισμό της. Οπως τους προστατέψαμε σήμερα μπροστά στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, θα κάνουμε το ίδιο καθημερινά, γιατί η κομπίνα της αφορά όλους μας.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν μαζική, μαχητική απάντηση στις 17 Μάρτη με τη συμμετοχή στην απεργία και την απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 12 το μεσημέρι στην πλ. Κάνιγγος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ