Πέμπτη 3 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
Αύξηση ψηφισάντων, ενίσχυση των ταξικών δυνάμεων

Σημαντική αύξηση των ψηφισάντων και ενίσχυση των ταξικών δυνάμεων, σημειώθηκαν στις πρόσφατες αρχαιρεσίες στο Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών, που πραγματοποιήθηκαν στις 20-22 Φλεβάρη.

Πιο συγκεκριμένα, στις αρχαιρεσίες ψήφισαν 519 εργαζόμενοι από 254 που είχαν ψηφίσει στις εκλογές του 2003. Η ΕΣΑΚ Μισθωτών Τεχνικών έλαβε 186 ψήφους από 85 που είχε πάρει στις προηγούμενες εκλογές και διατήρησε τις 3 έδρες της στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η «Αριστερή Πρωτοβουλία» έλαβε 252 ψήφους και 3 έδρες στο ΔΣ. Η «Αγωνιστική Συνεργασία» έλαβε 29 ψήφους και καμία έδρα στο ΔΣ και η «Ενωση Εργαζομένων» έλαβε 50 ψήφους και 1 έδρα στο ΔΣ.

Η ΕΣΑΚ με ανακοίνωσή της χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στις αρχαιρεσίες και ιδιαίτερα εκείνους που υπερψήφισαν μαζικά το συνδυασμό. Οπως σημειώνει, «η μαζικότητα των εκλογών και ιδιαίτερα η δυναμική που κατέγραψε το ταξικό ψηφοδέλτιο της ΕΣΑΚ, αποτελούν μια σημαντική παρακαταθήκη για την παραπέρα πορεία του σωματείου. Μια σημαντική συμβολή στην πάλη ενάντια στις τυχοδιωκτικές και οπορτουνιστικές δυνάμεις της πλειοψηφίας της διοίκησης και της ένταξης του σωματείου στον ταξικό πόλο του εργατικού κινήματος, στο ΠΑΜΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ